reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
tak ale dzis skonczyly mi sie paski i zapomnialam kupic wiec caly dzien mi wylecial. ogolnie na czczo caly czas przedzial 101-108 i czy zjem cos w nocy czy nie stoi w miejscu.
Hmm to masz tak jak ja nadal mam rano podwyższony [emoji19] i podonie to wyglada jak u Ciebie [emoji57]
W tym moim poradniku wyczytalam ze jesli ciagle jest taki podwyższony na czczo to warto sprawdzic czy nad ranem miedzy 2-4 nie ma jakiegos wielkiego skoku..

reklama
Hmm to masz tak jak ja nadal mam rano podwyższony [emoji19] i podonie to wyglada jak u Ciebie [emoji57]
W tym moim poradniku wyczytalam ze jesli ciagle jest taki podwyższony na czczo to warto sprawdzic czy nad ranem miedzy 2-4 nie ma jakiegos wielkiego skoku..
musialabym sie obudzic. a wstaje na siku ale ide jak zombie i padam do lozka dalej jak zombie;p kupie paski i przetestuje.
ale jem w dzien wszystko i nie przekraczam tych 140... a przy takich cukrach na czczo tez nic nam nie zrobia bo do insuliny trzeba miec 120 bodajze... bo za niski cukier jest rownie niebezieczny. dieta i kontrola tyle nam narazie pozostaje.

musialabym sie obudzic. a wstaje na siku ale ide jak zombie i padam do lozka dalej jak zombie;p kupie paski i przetestuje.
ale jem w dzien wszystko i nie przekraczam tych 140... a przy takich cukrach na czczo tez nic nam nie zrobia bo do insuliny trzeba miec 120 bodajze... bo za niski cukier jest rownie niebezieczny. dieta i kontrola tyle nam narazie pozostaje.
Ja tez musze to przetestowac ale ciezko bo jak sie o tej godzinie obudze to obudze tez mlodego i tz samym budzikiem [emoji19]
ok ja zrobilam mysle lekko porzadek poprzekladalam kolejnosc. jesli zauwazycie blad jakis lub ktos zechce sie dopisac napiszcie.
Przy twoim nicku jest blad, nie jestes na niebiesko [emoji6]

juz cie wpisze. masz ochote podac pelne dane?
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
Termin porodu
Hej :) ja bardziej się udzielam na "udało się" ale w sumie byłam tu z wami dobrych kilka miesięcy więc chętnie skorzystam z opcji dopiski - ta tabelka daje nadzieję:)
Magda, 25, Kraków, 12cs udany, dzieci 0, tp 7 maja
Czytam na bieżąco i trzymam kciuki za szybkie 2 kreski i szczęśliwe 9 miesięcy!

reklama
Do góry