reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
tak ale dzis skonczyly mi sie paski i zapomnialam kupic wiec caly dzien mi wylecial. ogolnie na czczo caly czas przedzial 101-108 i czy zjem cos w nocy czy nie stoi w miejscu.
Hmm to masz tak jak ja nadal mam rano podwyższony [emoji19] i podonie to wyglada jak u Ciebie [emoji57]
W tym moim poradniku wyczytalam ze jesli ciagle jest taki podwyższony na czczo to warto sprawdzic czy nad ranem miedzy 2-4 nie ma jakiegos wielkiego skoku..

reklama
Hmm to masz tak jak ja nadal mam rano podwyższony [emoji19] i podonie to wyglada jak u Ciebie [emoji57]
W tym moim poradniku wyczytalam ze jesli ciagle jest taki podwyższony na czczo to warto sprawdzic czy nad ranem miedzy 2-4 nie ma jakiegos wielkiego skoku..
musialabym sie obudzic. a wstaje na siku ale ide jak zombie i padam do lozka dalej jak zombie;p kupie paski i przetestuje.
ale jem w dzien wszystko i nie przekraczam tych 140... a przy takich cukrach na czczo tez nic nam nie zrobia bo do insuliny trzeba miec 120 bodajze... bo za niski cukier jest rownie niebezieczny. dieta i kontrola tyle nam narazie pozostaje.

musialabym sie obudzic. a wstaje na siku ale ide jak zombie i padam do lozka dalej jak zombie;p kupie paski i przetestuje.
ale jem w dzien wszystko i nie przekraczam tych 140... a przy takich cukrach na czczo tez nic nam nie zrobia bo do insuliny trzeba miec 120 bodajze... bo za niski cukier jest rownie niebezieczny. dieta i kontrola tyle nam narazie pozostaje.
Ja tez musze to przetestowac ale ciezko bo jak sie o tej godzinie obudze to obudze tez mlodego i tz samym budzikiem [emoji19]
ok ja zrobilam mysle lekko porzadek poprzekladalam kolejnosc. jesli zauwazycie blad jakis lub ktos zechce sie dopisac napiszcie.
Przy twoim nicku jest blad, nie jestes na niebiesko [emoji6]

juz cie wpisze. masz ochote podac pelne dane?
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
Termin porodu
Hej :) ja bardziej się udzielam na "udało się" ale w sumie byłam tu z wami dobrych kilka miesięcy więc chętnie skorzystam z opcji dopiski - ta tabelka daje nadzieję:)
Magda, 25, Kraków, 12cs udany, dzieci 0, tp 7 maja
Czytam na bieżąco i trzymam kciuki za szybkie 2 kreski i szczęśliwe 9 miesięcy!

reklama
Do góry