reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja co chwilę mam mieszane uczucia co do tej potencjalnej ciąży. Kiedy pobolewa jak na @ to jest ok i wierze w powodzenie, a kiedy cisza i spokój, to mam mieszane uczucia. Jakoś szczególnie cycki nie bolą. Owszem, jak ściągnę stanik, to są takie „zmęczone” i początkowo takie obolałe, ale zaś już jest lepiej.

reklama
Cześć Wam :) mam pytanie o ból piersi wiele z Was już w ciąży więc pewnie mi pomożecie, ostatnia moja ciąża skończyła się w momencie kiedy przestały mnie boleć piersi, tak wiem, że to żaden wyznacznik, ale same wiecie jak jest ;) a teraz bolą mnie, bolą cały dzień, a mam momenty, że nic nie bolą czasami po południu się tak stanie i oczywiście setki myśli, rano wstaje i bola na nowo, ale czy takie ich zaxzachowa jest normalne ?
Ja tez tak miałam, nie wiem czy to wyznacznik:/ u mnie tez skończyło się jak skończyło, raz bolały, innym razem w ogóle:oo2:

Dziewczyny myjecie okna w ciąży ? Nic mi się nie dzieje, a koleżanka trochę wjeżdża mi na psychikę, że już jedno dziecko straciłam a okna chce myć :p nie poproszę nikogo bo nikt o ciąży nie wie a mąż dwie lewe ręce do takich rzeczy ;)
Ja myłam, a później od znajomej dostałam opieprz - ale to były początki i ja się super czułam, nie wiem dokładnie jak to jest

Hej, zdaje szybką relacje: wczoraj cały dzień na porodowce pod oksytocyną...brak konkretnych skurczy, rozwarcie 3 cm... Jutro kolejna próba oksy, jak znowu nie ruszt to w piątek cesarka... Dośx już mam dziewczyny :(
Ooo jejku :( koleżanka mi opowiadała, ze chyba przez tydzień jej wywoływali i nic... masakra szkoda, ze musza tak męczyć - pewnie bol niemożliwy...

Dagaa trzymam kciuki ! Oby porod był za to jak najmniej bolesny.
Myjac okna można nadwyrężyć więzadła osobiście uważam, że takie ryzykowanie w ciąży jej pozbawione sensu. Bo jakby nie patrzeć to jest ryzyko. Skacze sie po parapetach do tego łatwo m9żna się przeziębić.

reklama
Do góry