Zazdroszczę
Za to teraz juz łatwo nie jest muszę chyba wyrobić średnią statystyczną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę
GratulujeGratuluję Alexa!
To ja też się ujawnię Powtarzałam dziś betę Pierwszy wynik w sobotę 52, po 72 godzinach 318 Jestem baardzo szczęśliwa!
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!
Pierwsze dwie ciąże udało się za pierwszym razem . Trzecia ciąża rok starań i się udało niestety 11 tydzień zabieg ciąża martwa. Więc teraz też może być różnie ale jestem dobrej myśli .A dlaczego miałoby się nie udać w pierwszym cyklu?
U mnie w pierwszej ciaży za pierwszym razem się udało. I pewnie nie tylko u mnie taka historia
Powodzenia.
@Kamila piękne maleństo <3 Super te usg, widać każdy szczegół Jej to będzie parka Zarażaj tu, zarażaj fluidkami
@Genadia Gratulacje słońce !!! W końcu się udało
@Alexa1905 Piękna beta, może bliźniaki się szykują? Gratulacje i niech ten cudzik trwa i trwa 8mcy :*
u mnie dzisiaj 30dc, miałąm nadzieję że dostanę @ w terminie a tu lipa. Ja już chce zacząć ten cykl :/
DziękujęGratuluje
@Kamila piękne maleństo <3 Super te usg, widać każdy szczegół Jej to będzie parka Zarażaj tu, zarażaj fluidkami
@Genadia Gratulacje słońce !!! W końcu się udało
@Alexa1905 Piękna beta, może bliźniaki się szykują? Gratulacje i niech ten cudzik trwa i trwa 8mcy :*
u mnie dzisiaj 30dc, miałąm nadzieję że dostanę @ w terminie a tu lipa. Ja już chce zacząć ten cykl :/