reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
01.12 miałbyc okres. Dziś 26dc.. krwawienie. Zdenerwowało mnie dziś coś bardzo bardzo.. i chyba dlatego. Nici z fasolki [emoji46][emoji47][emoji20]

A dlaczego miałoby się nie udać w pierwszym cyklu?
U mnie w pierwszej ciaży za pierwszym razem się udało. I pewnie nie tylko u mnie taka historia :)
Powodzenia.
Pierwsze dwie ciąże udało się za pierwszym razem . Trzecia ciąża rok starań i się udało niestety 11 tydzień zabieg ciąża martwa. Więc teraz też może być różnie ale jestem dobrej myśli .

@Kamila piękne maleństo <3 Super te usg, widać każdy szczegół :) Jej to będzie parka :) Zarażaj tu, zarażaj fluidkami :)
@Genadia Gratulacje słońce !!! W końcu się udało :D
@Alexa1905 Piękna beta, może bliźniaki się szykują? :) Gratulacje i niech ten cudzik trwa i trwa 8mcy :*

u mnie dzisiaj 30dc, miałąm nadzieję że dostanę @ w terminie a tu lipa. Ja już chce zacząć ten cykl :/

@Kamila piękne maleństo <3 Super te usg, widać każdy szczegół :) Jej to będzie parka :) Zarażaj tu, zarażaj fluidkami :)
@Alexa1905 Piękna beta, może bliźniaki się szykują? :) Gratulacje i niech ten cudzik trwa i trwa 8mcy :*

u mnie dzisiaj 30dc, miałąm nadzieję że dostanę @ w terminie a tu lipa. Ja już chce zacząć ten cykl :/

Dzięki♡ ❤ nie brałam bliźniaków pod uwagę:D , ale biorę wszystkie:p

Hej dziewczyny
Odebrałam wyniki
TSH znowu w górę :-( masakra
A ten progesteron? Wychodzi z widelek że mogła być już owulacja? Dziś mój 30dc więc chyba to do niczego nie pasuje...
Screenshot_2018-11-29-06-57-30.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-29-06-57-30.jpg
    Screenshot_2018-11-29-06-57-30.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 276
Kurcze, nie mogę w edytowaniu dodać drugiego zdjęcia. Wklejam widełki progesteronu.
Screenshot_2018-11-29-07-00-20.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-29-07-00-20.jpg
    Screenshot_2018-11-29-07-00-20.jpg
    78,6 KB · Wyświetleń: 255
reklama
Dziękuję :)

Dziękuję Kochana :)
Skoro nie ma @ to może pokusisz się na teścik? :)

Do góry