Alexa1905
Fanka BB :)
A w czym ci ciąża przeszkadza w byciu chrzestną? Bo nie kumam...
Dołączam się do pytania....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle podobnie. W 6 miesiacu mialam swoj wlasny slub. W 7 mcu slub kuzynki i jeszcze w miedzyczasie chrzest chrzesniaka mojegi. Nie czuje ze cos stracilam. Bawilam sie i tancowalam a ja wieczna absytnentka a mysle zr nawet gdybym lubila wypic to starania sa ważniejsze dla mnie bo nie lubie tracic niepotrzebnie czasu na swoje wygody. Ale kazdy robi jak uwaza.Do mnie żadne wymówki typu czyjeś wesela, chrzciny, urodziny i cholera wie co tam jeszcze, nie mają prawa przeszkodzić w MOICH planach. Skoro chcę dziecka, to się staram. Nie piję, nie tłumaczę się nikomu z powodów itp. I nigdy nie zakładam od razu najgorszego. Co ma być, to będzie.
Oczywiscie każda z nas uklada sobie priorytety i dostosowuje zycie tak jak jej to odpowiada. Ty wolisz zaczekac i masz do tego pełne prawo a ja jestem z tych co nie lubią tracic czasu i tez mam do tego prawo. Nie chcialam Cie w zaden sposob urazic. Jeśli tak zabrzmialo.. Przepraszam.Dobrze powiedziane każdy robi jak uważa. To jest moje zdanie nie wymówka. I nikt nie musi mnie rozumieć. Nie proszę o to.
Jak dobrze rozumuje to sa dobre
1.OCENA MAKROSKOPOWA
BARWA NASIENIA: prawidlowa
LEPKOSC: prawidlowa
CZAS UPLYNNIENIA: 20
pH: 8.7
OBJETOSC: 1.8
2. OCENA MIKROSKOPOWA
KONCENTRACJA PLEMNIKOW: 17.0
ILOSC PLEMNIKOW W EJAKULACIE: 30.6
3.RUCHLOWOSC PLEMNIKOW
RUCH POSTEPOWY: 42
RUCH NIEPOSTEPOWY: 15
OGOLNY % RUCHLIWYCH: 57
BRAK RUCHU: 43
4.MAR TEST IGG(BEZPOSREDNI)
PLEMNIKI RUCHLIWE Z PRZYLACZONA GRANULKA: 2, negatywny
5.POSIEW NASIENIA: Wyizolowane drobnoustroje stanowia flore fizjologiczna cewki moczowej. Grzybow drozdzopodobnych nie wyhodowano. Wskazane badanie kontrolne.
Tylko takie mam. Zaluje ze zrobil maz podstawowe badanie a nie rozszerzone
Dobrze powiedziane każdy robi jak uważa. To jest moje zdanie nie wymówka. I nikt nie musi mnie rozumieć. Nie proszę o to.