reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam nadzieję że będzie szczęśliwy bo już mam dość..... Następna @ wypada akurat w święta ehh....
Trzymam kciuki za badania
Dokladnie wiem co czujesz [emoji8]
Trzymam za was bardzo mocno kciuki [emoji8][emoji110][emoji110]
U nas udalo sie w 13cs kiedy mialam juz na wszystko wywalone, sądziłam ze nigdy nie zajde w ciaze i szykowalam sie do badan, wizyt u lekarzy i działania z lekami a tu niespodziewanie sie udalo [emoji6] i życzę ci takiej samej niespodzianki na święta [emoji8] [emoji8][emoji8]

reklama
U mnie owu obstawione, chociaż apki mi przestawiły owu na dwa dni wcześniej. Co nie zmienia faktu, ze jakieś tam seksy były... małe szanse wiec nie czekam specjalnie ale Nadziejka malutka rośnie [emoji6]
Za 10 dni się okaże!
Trzymam kciuki za testujące i wszystkie działające!
Przykro mi z powodu @ktore przylazly, oby rozpoczęte cykle były szczęśliwymi [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

W sumie to min lekarz od wielu lat już kiedyś przed pierwszą ciąża pomógł mi też miałam torbiel i wycinane były operacyjne. Udało się z 1sza córka w 6 cyklu. Rozmawiałam z moim lekarzem bo wyczytałam o tej luteine że blokuje owulacja ale on mówił że to bzdury że nie blokuje owulacji i że mam brać dalej od 11dc
Mój lekarz też mówił, że to nie prawda, ale szczerze ci powiem, że nie wiem sama jak jest do końca bo pierwszy cykl super wszystko jak w zegarku, a w drugim pomimo brania luteiny nie wiadomo skąd @ w 21 dc ostatecznie po dwóch msc skończyłam jej branie, nie wiem na ile to przez nią, na ile powinnam zacząć ja brać po owulacji, ale coś w tym musi być...

Po tym opakowaniu mam wizytę kontrolna więc się okaże i podpytam co i jak. Ogólnie mam wykresy temp ciągle podobne jakby owu była wyglądają jak ten który wrzuciłam

reklama
Do góry