martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy jak zaszłości w ciąże, to zanim zrobiłyście test, to miałyście taki nacisk na podbrzusze? Takie jakby napięte, ciężkie i obolałe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja testy owu robić będę bo niestety u mnie to loteria z owu raz w 10 dc a raz w 20 więc oszalała bym czasami nawet jak się teraz nie starałam to robiłam testy owu żeby mniej więcej wiedzieć kiedy powinna wystąpić @, testy owu zostały tylko na ten cykl na razie nie zamawiam liczę na cud
Ja nie miałam czegoś takiegoDziewczyny, czy jak zaszłości w ciąże, to zanim zrobiłyście test, to miałyście taki nacisk na podbrzusze? Takie jakby napięte, ciężkie i obolałe?
22 dpo, ogólnie 36 dc a beta na poziomie 0,6. A już się łudziłam... Zaraz się okaże że znowu nie mam owu, już mnie jeden lekarz pocieszył kilka lat temu, że bez tabletek nie zajdę (co prawda nie wierzyłam mu, bo nawet hormonów nie sprawdzał tylko bez żadnych wyników tak stwierdził, no ale coś chyba jest na rzeczy). Już nawet nie wiem do jakiego gina uderzać, bo wszyscy twierdzą że jest ok. Chyba pozostanie mi zbierać pieniądze na in vitro.
A ty ? Jak z pracą ?
Bo nie wiem od czego takie coś mam... meczy mnie to podbrzusze. Wszelkie możliwe leki nawet na jakies infekcje brałam. A podbrzusze nadal mnie meczy.
Ja pamiętam a było to 13 lat temu, ze brzuch bolał mnie bardzo, żadne rozkurczowe ani przeciwbólowe nie pomagały dopiero zastrzyki ale juz wiedzialam, ze jestem w ciąży bardzo wczesne początkiBo nie wiem od czego takie coś mam... meczy mnie to podbrzusze. Wszelkie możliwe leki nawet na jakies infekcje brałam. A podbrzusze nadal mnie meczy.
Nie, nie miałam nic takiego. W ogole nie miałam na początku żadnych dziwnych objawow. Przyszly dopiero ok 7tc.Dziewczyny, czy jak zaszłości w ciąże, to zanim zrobiłyście test, to miałyście taki nacisk na podbrzusze? Takie jakby napięte, ciężkie i obolałe?
Nie mam potwierdzonej monitoringiem, mam taką pracę że chodzenie codziennie przez kilka dni do lekarza jest niemozliwe, a nikt mi nie da urlopu tak od ręki. Robiłam testy dwóch różnych firm i wg jednych owu nie ma nigdy, wg drugich wypadała mniej więcej 18-19. A oceniajac po śluzie to owu była w tym terminie, bo u mnie właśnie z tym jest problem, jakieś 7 lat temu zatrzymała mi się @ pierwszy raz i po tym owu bywała wybitnie rzadko, choć niby okres w terminie i w ogóle miód malina