reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Radzę poczytać inne fora ;) Są gorsze z pewnością historie i nikt nie podejrzewa kogoś o trolling. Co dla mnie jest bezczelnością totalną.
Jeśli to wszystko jest prawda co pisałaś to co tutaj robisz? Masz sile w ogole odpisywac na wszelkie komentarze gdy w tym momencie tracisz dziecko? Dla mnie byłoby to nie do pomyslenia w tak trudnych chwilach odpisywac komukolwiek, tym bardziej na forum[emoji15]
Mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej.
Powodzenia[emoji120]

reklama
@Malaga00 cofnęłam się do Twoich postów i cholernie mi przykro, że coś takiego musisz przeżywać. :( Mocno przytulam! Chciałam do Ciebie napisać na iinstagramie ale nie mogę Cię znaleźć, wysłałam Ci zaproszenie na fb. Trzymaj się kochana! :*

Jeśli to wszystko jest prawda co pisałaś to co tutaj robisz? Masz sile w ogole odpisywac na wszelkie komentarze gdy w tym momencie tracisz dziecko? Dla mnie byłoby to nie do pomyslenia w tak trudnych chwilach odpisywac komukolwiek, tym bardziej na forum[emoji15]
Mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej.
Powodzenia[emoji120]
No jak widać prawda ;) Leżę na sali, dostaje powiadomienia. Pisze z ludźmi, żeby nie załamać się do końca bo co chwile ktoś do mnie pisze. To chyba nie jest grzech? Nawet pisać z bliskimi którzy pytają co się dzieje i jak tam, czy wszystko w porządku.
Dla mnie świństwo to jest to jak się zachowują kobiety tutaj na forum nie wszystkie. Nie życzę wam czegoś takiego co ja dostałam.

@Malaga00 cofnęłam się do Twoich postów i cholernie mi przykro, że coś takiego musisz przeżywać. :( Mocno przytulam! Chciałam do Ciebie napisać na iinstagramie ale nie mogę Cię znaleźć, wysłałam Ci zaproszenie na fb. Trzymaj się kochana! :*
Eh.
Usunęłam już wcześniej instagrama. Nie chciałam już nic publikować, usunęłam każde moje usg żeby nie patrzeć na to. Co chwile wyświetlały mi się posty dzieci i nie mogłam na to patrzeć.

Wiem widziałam i tak nie wiem czy chce kogokolwiek teraz po tym co tutaj czytam przyjmować...

O kurcze ale tutaj się dzieje, chyba dobrze, ze sobie odpuściłam na chwilę forum. @Malaga00 ja w to głębiej wchodzić nie będę co tu się zadziało, masz moje wsparcie kochana! Jak coś pisz do mnie na fb. :) Tym czasem znikam. Trzymajcie się! :) :)

Wiesz, ja przed ciąża brałam 25, ale mi podskoczyło do 2.5 więc biorę na zmianę 50 i 75. I od razu po tygodniu spadło do 1.2. Także będzie dobrze [emoji4]
No planuje w przyszlym tyg powtórzyć jak nie będzie spadać to znowu zmolestuje mojego rodzinnego ( jego ojciec jest endomrynologiem na emeryturze i czasami mi doradzi jak nie moge sie dostac). Ale zaraz bede dzwonic i szukać specjalisty. Młody sie rusza więc jestem spokojna. Odebralam wyniki krzywej cukrowej, morfologii i tokso i wszystko idealnie wiec jestem dobrej mysli.

No planuje w przyszlym tyg powtórzyć jak nie będzie spadać to znowu zmolestuje mojego rodzinnego ( jego ojciec jest endomrynologiem na emeryturze i czasami mi doradzi jak nie moge sie dostac). Ale zaraz bede dzwonic i szukać specjalisty. Młody sie rusza więc jestem spokojna. Odebralam wyniki krzywej cukrowej, morfologii i tokso i wszystko idealnie wiec jestem dobrej mysli.

Ważne, ze masz w normie jednak. A FT4 badalas?

reklama
Nie wiem co jest prawdziwe co nie.
Wiem ze gdybym właśnie tracila dziecko to ostatnie co by mi przyszlo do głowy to forum i pisanie obcym jednak osobom ze właśnie odchodzi mi czop, wywołują mi poród bo jest zagrozenie mojego życia! itp.
Gdybym krwawila caly czas od tygodnia nigdy bym nie wyszla ze szpitala, nie dalabym sie zbyć.
Dlaczego nie dzwonilas do swojego lekarza jak to sie zaczelo? Gdzie ona byla przez tydzien?? To jest zagadka. Różne rzeczy w ciazy przezywalam i moj lekarz zawsze byl ze mna.
Na prawdę przejelam sie ta historią i przeżywałam to bardzo, bo jestem mama i nie wyobrazam sobie stracić mojego dziecka na zadnym etapie ani ciazy ani potem.
Jesli ta historia jest prawdziwa idz po pomoc do psychologa znajdź grupy wsparcia, na pewno jest ktos kto ci pomoze.
Jesli to wymyślone no cóż, nie skomentuje tego.

Do góry