reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć dziewczyny, okresu brak, wczoraj rano brązowy śluz, później ciemna wiśnia i koniec. Dziś lekki dyskomfort w „dole” chyba to było plamienie implantacyjne. Jutro testuje [emoji1364]

reklama
Jak to było plamienie implantacyjne to za wcześnie na test

Zaczęło się 2 dni temu, w samo poludnieA różowy śluz, później żywa krew (jedna plamka) kolejnego dnia w południe brązowy śluz, z kolei wieczorem wiśniowy... do tego ból krzyża, którego nigdy nie mam oprócz porodu (rodziłam 2 razy) dziś termin @ której brak, wiec jutro wyjdzie test bo to bedzie 72 godziny od implantacji. Czuje ze sie udało już od 6/7 dpo ze względu na bardzo dziwne upławy, których nigdy w życiu nie miałam

Trzymam kciuki za testowanie.
U mnie dzis znowu ból brzucha jak na @, dużo śluzu wodnistego ciągnącego się. I znowu test owu baaardzo ciemny jak wczoraj. Dzisiaj 30 dc. Ja juz sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Czekam do wtorku jak nic sie nie wydarzy to pojde na bete, wg owulacji wyznaczonej pierwszymi testami bedzie 14 dpo wiec beta rozwieje moje wątpliwości.

Mozliwe tez ze te pierwsze testy owulacyjne w 19dc byly pozytywne ale do owulacji nie doszło i jest dopiero teraz?

reklama
Trzymam kciuki za testowanie.
U mnie dzis znowu ból brzucha jak na @, dużo śluzu wodnistego ciągnącego się. I znowu test owu baaardzo ciemny jak wczoraj. Dzisiaj 30 dc. Ja juz sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Czekam do wtorku jak nic sie nie wydarzy to pojde na bete, wg owulacji wyznaczonej pierwszymi testami bedzie 14 dpo wiec beta rozwieje moje wątpliwości.

Mozliwe tez ze te pierwsze testy owulacyjne w 19dc byly pozytywne ale do owulacji nie doszło i jest dopiero teraz?

Możliwe , temp nie mierzysz? to by wiele wyjaśniło

Do góry