reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć dziewczyny, ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobilam test 11dpo, biały aż bije po oczach. Właściwie to czulam ze tak bedzie ale no cóż, to bylo silniejsze niż ja. Teraz poczekam do poniedziałku. :)

@ilonaz trzymam bardzo mocno!!!!

reklama
Eh wybaczcie ale muszę się wyżalić [emoji17] Eh, mimo, że lekarka mnie uspokoiła, że kosmówka się nie odkleja, że nie zachodzi na ujście, serduszko bije, Maja się rusza to po prostu i tak jestem nastawiona na jedno. Toczę taką batalię o nią, żeby była ze mną w przyszłości i żebyśmy mogli razem z moim się nią cieszyć [emoji17] Tak bardzo chciałam dziecka zawszę odkąd byłam małym dzieckiem zawsze wiedziałam, że będę miała małą córeczkę, moją Maję, kogoś kto będzie mnie kochał pomimo wszystko i bezwarunkowo [emoji17] Mam już dość plamień, wszystko mi tam leci ale tylko podczas oddawania moczu, dziś jest już lepiej bo tylko takie brązowawe plamienie ale lekarka kazała się nie przejmować bo jako jeden lekarz uprzedził, że będę nawet kilka dni plamić bo tyle tego jest, ale sam fakt boje się iść do łazienki, jak mam to wszystko zobaczyć... Wiem, że to nie krew ale dla mnie kolor jak kolor [emoji17] Czuje się jakbym conajmniej okres miała [emoji17] Masakra ja nie wiem dlaczego tak się dzieje, pragniemy dziecka, możemy mu dać wszystko czego potrzebuję, miłość, ciepły rodzinny i szczęśliwy domu a i tak nie wychodzi. Nie wiem i tak na co się nastawić, strasznie się boję [emoji17] Jestem już tak załamana, staram się być spokojna, pocieszać się ale ciężko naprawdę [emoji17]

Cześć dziewczyny, ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobilam test 11dpo, biały aż bije po oczach. Właściwie to czulam ze tak bedzie ale no cóż, to bylo silniejsze niż ja. Teraz poczekam do poniedziałku. :)

@ilonaz trzymam bardzo mocno!!!!
Ja jestem 10 dpo i nawet nie zblizam sie do testow.. leza chyba ze 4... ale po co mam biel ogladac :-p

Eh wybaczcie ale muszę się wyżalić [emoji17] Eh, mimo, że lekarka mnie uspokoiła, że kosmówka się nie odkleja, że nie zachodzi na ujście, serduszko bije, Maja się rusza to po prostu i tak jestem nastawiona na jedno. Toczę taką batalię o nią, żeby była ze mną w przyszłości i żebyśmy mogli razem z moim się nią cieszyć [emoji17] Tak bardzo chciałam dziecka zawszę odkąd byłam małym dzieckiem zawsze wiedziałam, że będę miała małą córeczkę, moją Maję, kogoś kto będzie mnie kochał pomimo wszystko i bezwarunkowo [emoji17] Mam już dość plamień, wszystko mi tam leci ale tylko podczas oddawania moczu, dziś jest już lepiej bo tylko takie brązowawe plamienie ale lekarka kazała się nie przejmować bo jako jeden lekarz uprzedził, że będę nawet kilka dni plamić bo tyle tego jest, ale sam fakt boje się iść do łazienki, jak mam to wszystko zobaczyć... Wiem, że to nie krew ale dla mnie kolor jak kolor [emoji17] Czuje się jakbym conajmniej okres miała [emoji17] Masakra ja nie wiem dlaczego tak się dzieje, pragniemy dziecka, możemy mu dać wszystko czego potrzebuję, miłość, ciepły rodzinny i szczęśliwy domu a i tak nie wychodzi. Nie wiem i tak na co się nastawić, strasznie się boję [emoji17] Jestem już tak załamana, staram się być spokojna, pocieszać się ale ciężko naprawdę [emoji17]
:-**** nie zamartwiaj sie chociaz wiem ze to trudne :-****

Mówią, że ryzyko poronienia w 2 trymestrze spada i się nie zdąża. Ale to jest nieprawda, można stracić dziecko na każdym etapie. Sama w to wierzyłam, teraz już nie wierzę... Nie potrafię nawet patrzeć na ubranka które już mamy dla Majeczki. [emoji17] Nic nie kupuje, nie oglądam. Nie potrafię [emoji17] Maja jest silniejsza ode mnie, chociaż ona. Tłumaczę sobie cały czas, że z nią jest wszystko w porządku mimo plamień. Powinnam się cieszyć, że nic się nie odkleja [emoji17] Ehh

Malaga00 w którym jesteś Tc?

Stres nie pomaga. Odpoczywaj, oglądaj seriale byłbyś na chwilę zapomniała.
Z córką w 5tc dostałam krwawienia. Trwało to ok 2/3 tygodni. Na szczęście nic się nie wydarzyło i Weronika jest ze mną.

reklama
Malaga00 w którym jesteś Tc?

Stres nie pomaga. Odpoczywaj, oglądaj seriale byłbyś na chwilę zapomniała.
Z córką w 5tc dostałam krwawienia. Trwało to ok 2/3 tygodni. Na szczęście nic się nie wydarzyło i Weronika jest ze mną.
17 zaczęłam wczoraj [emoji17]
Wiem, że nie pomaga [emoji17] Ale się staram strasznie nie załamać do końca [emoji17] Bardzo współczuję, ale cieszę się, że u Ciebie tak dobrze się skończyło, liczę, że u mnie też się dobrze skończy [emoji17]

Do góry