Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Można spróbować na pewno nie zaszkodzi tran jest zdrowyJa teraz czytałam i tez jest takim ,, wspomagaczem”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można spróbować na pewno nie zaszkodzi tran jest zdrowyJa teraz czytałam i tez jest takim ,, wspomagaczem”
Ziołomiód nie miód :*Piekny miod. Sama mam ule pod domem i to wlasnie w Bieszczadach
Ziołomiód nie miód :*
Bieszczady piękne [emoji7] i tyle dobrodziejstwa tam można znaleźć [emoji7]
Można spróbować na pewno nie zaszkodzi tran jest zdrowy
Ja piję tran razem z córką z mollersa dla dzieci i kobiet karmiących. Zobaczymy czy tran pomoże w czymśJa biorę i nic się złego nie dzieje
Ja przy 1200 5 tydzienJa miałam pęcherzyk jakoś w 4/5 tyg już [emoji17] Przy becie 2 tyś
U mnie tez nie widać, ale z zajściem tez ciężko cośNie słyszałam, słyszałam tylko o wiesiołka, ale ja ci powiem, że ja nigdy tego śluzu na zewnątrz nie miałam za wiele a problemu z zajściem w ciążę też nie miałam więc różnie to bywa, czasami jest go w środku wystarczająco
Ja piję tran razem z córką z mollersa dla dzieci i kobiet karmiących. Zobaczymy czy tran pomoże w czymś
Może problem leży gdzie indziej, tylko pytanie gdzie ehU mnie tez nie widać, ale z zajściem tez ciężko coś