reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam,
wróciłam własnie z labo, zrobiłam TSH, anty-tg, anty-tpo, FT3 i FT4... na własną rękę oczywiście, 130zł poszłooo..jutro wizyta u endokrynologa..
dziś.. UWAGA.. 60dc, zaczynam łapać doła.
odstawiłam duphaston 2 mies, temu. nie chcę już się faszerować..
byłam tydz temu u ginekologa, nowego, ten przynajmniej przyznał rację ze moje TSH należało leczyc, a miałam 4.0.. kazał robić badania nasienia i potem działamy z clo i pregnylem, bo ewidentnie naturalnie nie damy rady sami.

reklama
Dziewczyny. Jest nas tu dużo a więc zapytam.
Pyszna kawa do ekspresu. Może być mielona, może być ziarnista. Taka żeby smakowała jsk z kawiarni.
Mam Lavazza Oro i jest pyszna ale szukam czegoś mocniejszego jeszcze [emoji173]️
Na pewno wiele z Was ma tu ekspres do kawy i może jakaś pyszna kawę polecić

Ja właśnie też używam czasem Lavazza Oro, koniecznie spróbuj Ily ja mam Cafe Filtrato medium roast są różne rodzaje. W sumie to jest mój numer jeden.

reklama
cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam,
wróciłam własnie z labo, zrobiłam TSH, anty-tg, anty-tpo, FT3 i FT4... na własną rękę oczywiście, 130zł poszłooo..jutro wizyta u endokrynologa..
dziś.. UWAGA.. 60dc, zaczynam łapać doła.
odstawiłam duphaston 2 mies, temu. nie chcę już się faszerować..
byłam tydz temu u ginekologa, nowego, ten przynajmniej przyznał rację ze moje TSH należało leczyc, a miałam 4.0.. kazał robić badania nasienia i potem działamy z clo i pregnylem, bo ewidentnie naturalnie nie damy rady sami.
O kurcze, takie długie cykle...:szok: dobrze, ze nowy lekarz zareagował bo tsh ewidentnie wymaga leczenia - przy staraniach powinno być coś koło 1,5... ciekawe jak wyszły Ci wyniki - koniecznie daj znać!

Do góry