reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ehh ja zwariuje.. dzownilam do zusu bo do dzis yl ostateczny termin nadeslania dokumentow i mowi mi babeczka ze nigdzie nic nie ma ani papierowo ani mailowo.. dzwonie do firmy a tam slysze ze wlasnie mieli do mnie dzwonic ze wszystko zostalo zalatwwione w piatek i potwierdzone. to czemu nikt o tym nic nie wie? mieli oddzwonic zaraz bo powiedzialam ze w ZUS na pewno nic nie ma i narazie głuchy tel. ja zaraz wychodze na pazurki moze sie odstresuje troche.. ale serio jest koniec wrzesnia a ja za sierpien kasy nie dostalam.. tak samo jak lipcowa dostalam we wrzesniu dopiero... mam pensje co 2 mce.. zenada

U mnie dziś uczucie takiej pełności w brzuchu. Jakby non stop nacisk na dol brzucha. Trochę ból jak na @.
Od rana pojechałam z moją babcią kupić jej nową lodówkę bo jej padła, i teraz odpoczywam w domku. Potem koło 14:00 wyjazd po moich chłopców do szkoły i przedszkola i taki dzien dzis w biegu. [emoji849]

Oj Ewela Ewela ale mącisz. Na drugim wątku pisałaś że odkładacie starania bo Twoj chłopak nie jest gotowy...że musisz odpocząć...i nagle już się znowu staracie? A chłopaka chociaż uświadomiłaś że zamierzasz dalej sie starać?? Bo pewnie chłopina nic nie wie...po wszystkich Twoich wpisach powiem Ci tylko jedno - lepiej wracaj do nauki, bo jest początek roku szkolnego, a do starań o dziecko dorośnij. Bo Ty nawet nie masz podstawowej wiedzy na temat swojego cyklu, a planujesz dziecko.
A dziewczynom tutaj radzę nie brać Cię na poważnie bo aż oczy bolą od Twoich wpisów!
Dobrego dnia!

Tak chłopak wie.... wiesz to chyba moja decyzja czy. Się taram czy nie napisaliście swoje i radzenie zeby nie brać mnie na poważnie jest trochę słabe. ucze się I to nie przeszkadza w nauce...

@kasiula222 kciuki zaciśnięte[emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrze :tak:
@Aghata 88 trzymam kciuki żeby tym razem ro były TE kreseczki:tak:
@Ladym00n czekamy na wyniki i [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@Migdalove a na te twoje wyniki to czekam jak na swoje przynajmniej;) ale emocje no i [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@Kasienka3b wywołuje Cie:) co tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko ok?
@Dagaa11 zgadzam się w 100% to forum jest cudowne:tak:
Kasia jest na wczasach za granicą :)

reklama
Do góry