reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Pizza [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Bo ja wlasnie zaczęłam dosięgać swojej szyjki i to bez wysiłku większego i sie zastanawiam czy to dobrze.
Ja tak miałam w tym cyklu, myślałam, że się na pewno nie udalo, bo bylam pewna ze jak ciaza to szykka ma zostac wysoko od owulacji. Ale jakos w 10-12dpo podniosla mi sie znacznie i zauwazylam to dzieki codziennym obserwacjom i badaniu szyjki. I nałożył się to z pozytywnym testem w 12 dpo

reklama
Wlasnie, jak to z ta szyjka jest? Jestem tydzien po owulce, 22dc. Cykle 28-30. Moja szyjka jest wysoko ledwo moge dotknac ja palcem, kiedy opieram noge o wanne. Jest chyba twarda, ale nie jestem w stanie dosiegnac by sprawdzic czy jest zamknieta czy otwarta. Jak myslicie? Udalo sie?

Do góry