O wow, ale masz podejrzanie wysoki poziom progesteronu trzymam kciuki za dwie kreseczki ❤Mam wyniki. Znowu coś podwyższonego...
Zobacz załącznik 897266
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wow, ale masz podejrzanie wysoki poziom progesteronu trzymam kciuki za dwie kreseczki ❤Mam wyniki. Znowu coś podwyższonego...
Zobacz załącznik 897266
21.No wysoki może udało się który dzień cyklu ?
To trzymam mocno zaciśnięte kciuki20 września więc już za chwilę.
Ja tez mam luteinę ale jednak wiesz duphaston to duphaston. Może uda mi się od kogoś złapać.@Migdalove ja mam luteine na zbyciu jakby Ci była potrzebna,bo progesteron muszę dalej brać
Ja tak miałam w tym cyklu, myślałam, że się na pewno nie udalo, bo bylam pewna ze jak ciaza to szykka ma zostac wysoko od owulacji. Ale jakos w 10-12dpo podniosla mi sie znacznie i zauwazylam to dzieki codziennym obserwacjom i badaniu szyjki. I nałożył się to z pozytywnym testem w 12 dpoPizza [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bo ja wlasnie zaczęłam dosięgać swojej szyjki i to bez wysiłku większego i sie zastanawiam czy to dobrze.