reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Poradzie mi co powinnam zrobić , dwa dni temu pisałam że miałam betę 2,4 dziś zrobiłam ponownie i jest 4,3. I przed chwilą zaczęłam mieć różowy jakby okres ze sluzem ...brzuch mnie wogle nie boli dziś 34 dc owulacja bardzo pozna bo około 20-21 dc. Pójdę na betę jeszcze w poniedziałek

reklama
Chyba ze to jak Migdalove miała ostatnio będzie biochemiczna, tylko czemu przyrost dobry ? Powinno spaść a nie iść w górę..

Poradzie mi co powinnam zrobić , dwa dni temu pisałam że miałam betę 2,4 dziś zrobiłam ponownie i jest 4,3. I przed chwilą zaczęłam mieć różowy jakby okres ze sluzem ...brzuch mnie wogle nie boli dziś 34 dc owulacja bardzo pozna bo około 20-21 dc. Pójdę na betę jeszcze w poniedziałek

Zbadaj bete ponownie. Niektore kobiety zauwazaja krwawienie poniewaz wciąż ma miejsce zagniezdzanie. Beta rośnie oby bylo inaczej niz u Migdalove.

Witam wszystkich, czytam Was cały czas, ale nie mam czasu się rozpisywać. Mam masę pracy i bardzo dobrze robi mi to na głowę, bo nie myślę wciąż o ciąży. Według apki dziś teoretycznie mam owu, więc od kilku dni spokojnie się staramy co drugi dzień. Mam nadzieję, że w 2 połowie cyklu mi nie odwali, bo na razie pełen luz [emoji3]

Kasieńka, trzymam mocno kciuki za Ciebie!

reklama
Do góry