Testu nie robiłam, myślałam że beta jest bardziej wiarygodna. Nie wierzę trochę testomWszystkie te objawy wskazują na ciąże. Ale dziwne ze beta niska. Chyba ze jeszcze za wcześnie. A testy robiłaś ?
reklama
Melduję sie po wizycie
Jest moj mały cudowny kropeczek mierzy 11mm! i widzialam pieknie bijace serduszko. co za widok
zycze kazdemu tego doswiadczyc. Ciaza zywa prawidlowa wszystko w jak najlepszym porzadku.
lekarz super.. tak sie balam tej wizyty i jego docinek a tymczasem byl mega profesjonalny i wykazal sie wzgledem mnie wysoką kulturą osobistą. Ale może hajs tak na niego dziala nie wiem... mam watpliwosci na kogo sie zdecydowac.. tego mojego poprzedniego czy tego nowego ktory jest ordynatorem u nas na oddziale. Termin porodu przeskoczyl mi na 22 kwietnia. Wg OM mam 7+3 wg USG 7+2.
zalaczam zdj mojego kropeczka.
Jest moj mały cudowny kropeczek mierzy 11mm! i widzialam pieknie bijace serduszko. co za widok
zycze kazdemu tego doswiadczyc. Ciaza zywa prawidlowa wszystko w jak najlepszym porzadku.
lekarz super.. tak sie balam tej wizyty i jego docinek a tymczasem byl mega profesjonalny i wykazal sie wzgledem mnie wysoką kulturą osobistą. Ale może hajs tak na niego dziala nie wiem... mam watpliwosci na kogo sie zdecydowac.. tego mojego poprzedniego czy tego nowego ktory jest ordynatorem u nas na oddziale. Termin porodu przeskoczyl mi na 22 kwietnia. Wg OM mam 7+3 wg USG 7+2.
Załączniki
agrafka07
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Sama nie wiem co ja mam myśleć, powoli się martwię. Otóż 28.07 miałam @, trwała do 03.08. Kochałam się z partnerem 5,9,11,13,14 15, 20.08. a 22.08 dostałam krwawienie(żywa krew bez skrzepów), dzień później(biała wydzielina z różową), trzeci dzień(brunatna wydzielina). Od tamtej pory nic żadnych plamień, ale dokuczał mi w zeszłym tygodniu uporczywy ból głowy miałam 37,3 stopnie a temperatura w pochwie wynosiła 38,1 zauważyłam białą wydzieliną na bieliźnie która pojawia się każdego dnia do teraz. Zaczęłam częściej siusiać i mieć mdłości. W zeszłym tygodniu byłam również u ginekologa i powiedział, że widzi pęcherzyk ciałka żółtego na prawym jajniku i jestem po owulacji i może to być 2 tydzień. Z dnia na dzień coraz gorzej się czuję, zaczynam czuć intensywniej zapachy, mam katar, mdłości, nawet przestaję palić papierosy odrzuca mnie, piersi są ciężkie pełne żyłek powiększona obwódka wokół sutka i pełno grudek, powstają grudki przy dotyku, a dziś w nocy miałam dziwne uczucie jakby rozciągania w brzuchu, po 2 godzinach zaczęło mi się kręcić w głowie robić duszno i poszłam wymiotować. Pojechałam rano na betę i wynosi <0,1. Czy jest szansa że to ciąża? Nigdy tak nie miałam, jutro jadę do ginekologa. Ale może wy mi powiecie co się może dziać?
Mdłości w ciąży to reakcja na wysoką betę, więc obecnych nie wiązałabym z ciążą. Jeśli zaciążyłaś w cyklu z 28.07, to powinnaś być już w 6tc więc jakakolwiek pozytywna beta powinna wyjść. Chyba, że cykl Ci zaszalał i miałaś baaardzo późną owulację.
@Migdalove zmień w wolnej chwili na 1str termin porodu na 22 kwietnia
martoosia04
Melduję sie po wizycie
Cudowny widok [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ już się takiego nie mogę doczekać [emoji7]
Z 22.04 jest moj starszak [emoji7] super czas na poród. Bez mrozów już [emoji1307]
Oby ciąża dalej szła sobie tak ładnie.
Kasienka3b
Super wiesci i ciesze sie ze wszystko okiMelduję sie po wizycie
1
174974
Gość
Już edytuje@Migdalove zmień w wolnej chwili na 1str termin porodu na 22 kwietnia
Nie slyszalam jedynie widzialam taki jasniejszy punkcik który pięknie pulsowal.@Maliina super, że wszystko ok i ze mogłaś już usłyszeć serduszko piękne przeżycie to musi być rośnijcie dalej zdrowo
reklama
doomi03