Na Allegro są od 30 zł w góre.Nigdy sie osobiście nie spotkałam z testem nasienia, podejrzewam ze nie ma tego w aptekach, jak bede zanosic l4 to sprawdze z ciekawosci. Ale opinie slyszalam słabe. Podobno są niemiarodajne te testy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Allegro są od 30 zł w góre.Nigdy sie osobiście nie spotkałam z testem nasienia, podejrzewam ze nie ma tego w aptekach, jak bede zanosic l4 to sprawdze z ciekawosci. Ale opinie slyszalam słabe. Podobno są niemiarodajne te testy...
Z ciekawości pooglądamSa rozne punkty pobrań [emoji57] wcale nie musi to byc konkretnie klinika niepłodności [emoji57]
Zerknij sobie w internecie gdzie blisko twojego miejsca zamieszkania robia takie badania i juz [emoji4]
Np laboratoria Diagnostyka maja w ofercie badanie nasienia [emoji6]
Mój miał badanie nasienia w maju i wyszło do d..., zaczął brać Androvit wtedy, powtórzył badanie w zeszłym tygodniu i jest poprawa 400%[emoji16]
Daga, jaką witaminę D polecasz?
Jaka cena jest tych tabletek?Mówisz o tym ?
Zobacz załącznik 893178
Pobrać nasienie możecie w domu, ale trzeba bardzo szybko dostarczyć do laboratorium. W moim laboratorium oferują badanie nasienia, ale do samego labo mamy 40km więc pobranie w domu odpada. Dla nas najlepszym wyjściem jest ten pokoik.Normalnie w przychodni można zrobic badanie nasienia? Zawsze myślałam że w klinice niepłodności tylko można , wiecie pokoik firmy gazety hihi
I można tam być razem czy m musi sam sobie radzić ?Pobrać nasienie możecie w domu, ale trzeba bardzo szybko dostarczyć do laboratorium. W moim laboratorium oferują badanie nasienia, ale do samego labo mamy 40km więc pobranie w domu odpada. Dla nas najlepszym wyjściem jest ten pokoik.
Dokładnie [emoji4]Mówisz o tym ?
Zobacz załącznik 893178
Jeeeest u mnie było tak w 9dpo ale suuuuuuperDziewczyny, czy tu coś jest czy ja oszalałam? Jestem jakoś 1,2 dni przed @Zobacz załącznik 893068
Zrobiłam jeszcze drugi [emoji23] jak wrócę do domu to wrzucę fotkę bo ładniejsza wyszła kuuurczę niech już te wyniki bety przyjdąJeeeest u mnie było tak w 9dpo ale suuuuuuper