reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Heej...wczoraj rano nie wytrzymałam i zrobiłam test...niestety jego biel tak waliła po oczach, że szok... zobaczymy czy we wtorek przyjdzie @, może jakimś cudem test się pomylił a jak nie to staramy się dalej [emoji6]
Spokojnej niedzieli dziewczyny!

reklama
witam się niedzielowo, nic mi się nie chce, muszę wymyślić coś na obiad nie mam kompletnie weny. Co do pracy da sie ogarnąć ja sewgo czasu pracowałam na dwa etaty plus studia podyplomowe i dziecko w domu. Teraz troche zwolniłam ale po pracy i tak padam a jeszcze trzeba dom ogarnąć. M mi dziś działa na nerwy a do @ daleko ha ha

A u mnie 4dc, jutro ostatni dzień @, więc zacznę może mierzyć temperaturę, bo pewnie będzie tylko już plamienie. Dzisiaj z narzeczonym jedziemy tak sobie do miasta, pójdziemy na jakiś obiad bo też nie chce mi się dzisiaj gotować.

Muszę się pochwalić albo pożalić, wczoraj mnie wzięło na wymioty pierwszy raz [emoji23] kupiłam sobie malutkie opakowanie śledzi bo w sumie miałam ochotę tak o zjeść [emoji23] i w sumie wyszło tak, że i tak je zwymiotowałam, nie mam pojęcia czemu, śledzie zawsze kochałam czy to w śmietanie czy occie, od. Wczoraj już nie kocham [emoji17]

Dziewczyny bo chce zrobic sobie twaróg ze szczypiorkiem na kanapki, można twaróg pół tłusty w ciąży? Chciałam zapytać jeszcze bo niektorzy odradzają winogrona w ciąży...

A u mnie 4dc, jutro ostatni dzień @, więc zacznę może mierzyć temperaturę, bo pewnie będzie tylko już plamienie. Dzisiaj z narzeczonym jedziemy tak sobie do miasta, pójdziemy na jakiś obiad bo też nie chce mi się dzisiaj gotować.

Między nami 3 dni różnicy [emoji1307] czyli we wrześniu jedne emocje nas czekają [emoji173]️

Malaga ja jadłam wszystko w ciąży oprócz grzybów, fast fodów i tego typu jedzenia. Za to miałam ochotę na ketchup, pomidory i wszystkie sery żarłam jak porąbana

reklama
Do góry