reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Szkoda ze 1dc ale znowu za chwilke bedzie przyjemna czesc staranek:)

A wy juz zaczynacie starania od tego cyklu?

Ja dzis laba bo tesciowa na obiad nas zaprosila:) Jeszcze w 3 w lozku lezymy a syn baje Tom i Jery oglada. Dzis zamierzam skonczyc ksiazke czytac. A Ty jakie plany?

Aktualnie sprzątam w domku potem na 15:30 na mecz a po tem nie wiem w sumie pewnie dalej będę sprzątać

reklama
Dziewczyny czy możliwy jest śluz plodny przez 8 dni?? Owulacja potwierdzona testami była 3 dni temu a śluz był przed owulacja i teraz też jest, różnica tylko taka że w dzień owulacji on był przezroczysty i się ciągnął a teraz jest lekko żółty ale również jest rozciagliwy. I nie wiem sama... Dziś mam 22dc a moje cykle są z tych dłuższych.
Ja miałam w cyklu udanym sluz od 10dc plodny a owu byla w 17dc. W 12dc bylam u gina i potwierdzil ze sluz plodny. Nigdy wcześniej tak dlugo nie mialam plodnego:p bynajmniej nie pamiętam.

Bo to jest stara metoda, dość ryzykowna, jest wiele laserów i w różny sposób robi sie korekty nazywane ogólnie "laserowa korekta wzroku". Po przeczytaniu wszystkich za i przeciw odradzam każdemu korektę, która niesie tyle ryzyka tylko z uwagi na niska cenę. Ale oczywiście każdy ma swój rozum i nikogo na sile nie mam zamiaru namawiać ;)
Link do: Laserowa korekcja wzroku
Spójrz u nas takie coś działa ;)

reklama
Do góry