U nas 04.09 minie 8 lat po ślubie [emoji173]️
u nas 24 września 8 latek
martosia u mnie młody też spi, m przy kompie jak ja. Na szczęście mam urlop jeszcze ale w czwartek do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 04.09 minie 8 lat po ślubie [emoji173]️
Znajdę na pewno, bo po plastry idę do salonu brafittingu a kosmetyki to w moim ulubionym punkcie Golden Rose. Także na spokojnie. A i jeszcze jednak tort będę gdzieś zamawiać, nie będe sama robić.Czyli przyjemna sobota cię czeka [emoji173]️ Powodzenia! Obyś znalazła wszystko czego szukacie.
U mnie młodzi już śpią. M. jeszcze w pracy a ja chyba zaraz też się położę spać. Do jutra dziewczyny. Oby jutro pokazało jakies nowe dwie kreseczki [emoji1307]
O jaaaaa ten sen o dziewczynce [emoji7][emoji7][emoji7] u mnie może być blondyneczka hehe ale moje dzieci ciemne wlosi
Ja niestety taki charakter pięknych snow nie mam. Ostatnio śniło mi się że byłam z moją mamą, z m. i z synkiem i zaczęły mi wypadać zęby po prawej stronie i tak wyplowalam jeden po drugim.
Znowu przed wczoraj miałam sen że dostałam strasznych bóli i aż zsunelam się na podłogę i ... Zaczęłam rodzić (a nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem) i urodziłam martwe dziecko, wsadziłam je do pudełka i włożyłam do szafy, potem zakopalam [emoji43][emoji33][emoji43][emoji33] potem poszłam z moim małym do lekarza i przy okazji chciałam żeby lekarz mnie przebadał po tym wszystkim to siostra mi odradziła bo się wszystko wtedy wyda [emoji43]
Matko i corko co mi się dzisiaj przyśni? Wiem że zęby to na poważną chorobę ale ten drugi?
Mi często śni się właśnie, że wypadają mi żeby. Nawet ostatnio też miałam taki sen. Ale nie będę czytać co to oznacza itp bo teraz przejmuje się wszystkim [emoji23] i odbieram wszystko inaczejMi się też kilka razy śniły wypadające zęby i i takie głupie "uczucie" w snier było luźnych zębów po czym tak jak u Ciebie wypluwalam jeden po drugim, albo nawet wyciagalam niczym łańcuszek ... tragedia to były najbardziej wymeczajace i ciężkie sny jakie miałam, więc doskonale Cię rozumiem.
Mi często śni się właśnie, że wypadają mi żeby. Nawet ostatnio też miałam taki sen. Ale nie będę czytać co to oznacza itp bo teraz przejmuje się wszystkim [emoji23] i odbieram wszystko inaczej
Dokładnie!Lepiej nie, im mniej wiemy tym lepiej śpimy
Ja też wolę nie czytać. No właśnie tak niestety jest. Dziś z mamą tak się pokłóciłam, że zaczęłam płakać. Cały czas przy mnie jakieś spiny, pretensje, powiedziałam, że nie mam zamiaru tego słuchać i że jak chce się awanturować ( nie ze mną ) to żeby to nie było przy mnie bo jestem w ciąży i potrzebuje chociaż DZIEŃ spokoju, a ona, że ciąża to nie choroba, żebym już tak nie przesadzała, że ona ciągle się denerwuje, a ja, że ja jestem w ciąży... A ona nie i że chce w końcu cholernego spokoju, bo i mam bóle... No masakra. Teraz się nie odzywa do mnie. A moja ciotka do mnie, że no przecież nic nigdy nie wiadomo... No kurteż czesto mi się śnią zęby, też nie czytam znaczenia.
Malaga z rodziną różnie niestety bywa, przykre to jest, ja ze swoją siostrą nie rozmawiam już 3 lata