reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem już po. Lekarz powiedział, że wszystko wygląda na to, że to było bardzo wczesne poronienie, czyli tak jak ja myślałam - biochemiczna. Macica wygląda dobrze jak na 2dc, mam po prostu miesiączkę. Powiedział, że zazwyczaj kobiety nawet nie wiedzą, że do takiego poronienia dochodzi. Kazał jeszcze oczywiście zobaczyć tą betę, jeśli będzie wyższa to pilnie mam do niego dzwonić, jeśli spadła to po prostu pogodzić się z tym, że się nie udało. Mam od połowy cyklu teraz brać duphaston, witamina D wskazana jak najbardziej, euthyrox i norprolac póki co bez zmian. Pytałam o Femibion Natal 2 i powiedział, że jeśli moja dieta jest bardzo słaba to jak najbardziej mogę się tym suplementować ale i tak ochrzanił mnie, że mam zdrowo jeść.
Przykro mi strasznie [emoji45] Ale chociaż wiesz kochana, że możesz zajść w ciążę ale może potrzebujesz na podtrzymanie. [emoji45] Bierz teraz ten femibion przed ciąża, uzupełniaj niedobory witamin [emoji9] Trzymam kciuki za ten cykl. A z tą luteina trzeba uważać bo mi też już nie raz zablokowała owulacje

reklama
I rozumiem, że mierzysz cały cykl w jednym miejscu?
Bo ja ogólnie tylko bym chciała mierzyć w pochwie a jednak podczas @ w pochwie to tak kicha trochę.
Ja mierze od poczatku w ustach, wydaje mi sie to wygodniejsze, bo ja np mam czasami krotsze cykle ok 24dniowe a @ mam dlugie i owu szybciej a żeby wyznaczyc owu musi byc 6 nizszych temperatur wiec tak lepiej [emoji6]

Do góry