reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Uff to dobrze. Na razie jestem zdezorientowana bo w sumie nie mam ochoty na nic [emoji23] Jedynie wiem, że nie toleruje już szynki i ogórków, tydzień temu robiłam sałatkę z ogórkami właśnie i smakuje smakuje i takie kurcze coś dziwne w smaku, sprawdzam datę wszystko się zgadza i nie wiedziałam o co chodzi [emoji23]

Ja na razie mam stresa. Uda się napewno, ja się boję czy bd dobrze, na razie nie umiem się cieszyć [emoji17]
Tez tak miałam ... nie chciałam się cieszyć za szybko bo się bałam, ale to było takie nie do opisania uczucie, wspaniałe - ze jednak coś w Tobie się rozwija - i to jak inni się martwili o Ciebie - chciałabym moc jeszcze raz tego doświadczyć...
tylko nie wiem czy to normalne (ale pewnie po takich przejściach tak) Przed ta 1 ciąża byłam taka nakręcona, myślałam tylko o Babelku, cały czas o tym mówiłam... a teraz... chyba na prawde wrzuciłam na luz... nie mam już takiego cisnienia na dziecko, taak bardzo pragnęłam tamtego... pierwszego ... :(
Czasami myśle ciekawe jakiej było by płci... ale miałam tak mocne przeczucie na chłopca...
szkoda, ze tak wyszło, ze nie można poznać przyczyny czemu tak wyszło :/

Wróciłam z pracy, zmęczenie czuję, ale tak to jest jak się cały dzien jest na nogach i to od 4:05. [emoji37]

Jutro powtórka. Trochę brzuch pobolewał jak na @ ale bez szału wciaz. Śluz ni to wodnisty, ni to kremowy... [emoji849] na bank ginka przepisze jakieś globulki bo na to mam tendencje do łapania czegoś [emoji849][emoji849][emoji849] w ciąży tez non stop tylko zmieniałam tabsy [emoji23] średnio co drugi miesiąc szlam po nowa receptę [emoji23]

Wróciłam z pracy, zmęczenie czuję, ale tak to jest jak się cały dzien jest na nogach i to od 4:05. [emoji37]

Jutro powtórka. Trochę brzuch pobolewał jak na @ ale bez szału wciaz. Śluz ni to wodnisty, ni to kremowy... [emoji849] na bank ginka przepisze jakieś globulki bo na to mam tendencje do łapania czegoś [emoji849][emoji849][emoji849] w ciąży tez non stop tylko zmieniałam tabsy [emoji23] średnio co drugi miesiąc szlam po nowa receptę [emoji23]
A przypomnij kiedy masz mieć @? :)

A przypomnij kiedy masz mieć @? :)

27.08 choć kiedy owufriend przesunął mi owu bo zignorowałem jedną temp. to wyszło na 28.08 [emoji23]

Ale w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam, że ją zignorowałam. Bo nie dość że na bank nie mierzona w czasie, bo całą noc wracałyśmy ze znajomą z koncertu Eda Sheerana z Warszawy. Droga długa, dzień wcześniej nie spałam za wiele. Do tego zasnęłam w domu koło 6 wstałam po 4h snu... czy to może być miarodajny wynik? Ale ból jakby pęcherzyk pękł był wlasnie w niedziele co by się zgadzało z wykresem, gdybym nie ignorowała tej temp.

(Rozumiecie?)

reklama
Do góry