martoosia04
Fanka BB :)
@Migdalove ja niestety nie widzę ale ja ślepa z reguły. Czekamy do rana i zaś podeślij testy do mnie [emoji23][emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się uda to testy lecą dalej.@Migdalove ja niestety nie widzę ale ja ślepa z reguły. Czekamy do rana i zaś podeślij testy do mnie [emoji23][emoji177]
A ja coś tam widzęJak się uda to testy lecą dalej.
Tez tak miałam ... nie chciałam się cieszyć za szybko bo się bałam, ale to było takie nie do opisania uczucie, wspaniałe - ze jednak coś w Tobie się rozwija - i to jak inni się martwili o Ciebie - chciałabym moc jeszcze raz tego doświadczyć...Uff to dobrze. Na razie jestem zdezorientowana bo w sumie nie mam ochoty na nic [emoji23] Jedynie wiem, że nie toleruje już szynki i ogórków, tydzień temu robiłam sałatkę z ogórkami właśnie i smakuje smakuje i takie kurcze coś dziwne w smaku, sprawdzam datę wszystko się zgadza i nie wiedziałam o co chodzi [emoji23]
Ja na razie mam stresa. Uda się napewno, ja się boję czy bd dobrze, na razie nie umiem się cieszyć [emoji17]
A przypomnij kiedy masz mieć @?Wróciłam z pracy, zmęczenie czuję, ale tak to jest jak się cały dzien jest na nogach i to od 4:05. [emoji37]
Jutro powtórka. Trochę brzuch pobolewał jak na @ ale bez szału wciaz. Śluz ni to wodnisty, ni to kremowy... [emoji849] na bank ginka przepisze jakieś globulki bo na to mam tendencje do łapania czegoś [emoji849][emoji849][emoji849] w ciąży tez non stop tylko zmieniałam tabsy [emoji23] średnio co drugi miesiąc szlam po nowa receptę [emoji23]
A przypomnij kiedy masz mieć @?
No ja też coś widzę [emoji23]Mi się wydaje, ze coś tu widać - trochę musiałam się przyjrzeć, ale najlepiej zrob z rana z pierwszego moczu [emoji173]️