Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeWitajcie dziewczynypisałam ostatnio o mojej nie pewności i czekałam jak doradziłyscie do okresu i dziś powinnam dostać okres ale rano coś mnie tknęło i zrobiłam test i 2 kreski oczywiście jedna taka bardzo blada ale odrazu wyszław piątek idę do lekarza dodam jeszcze ze coś czułam nie tak wczoraj było mi słabo cały dzień ale jeszcze myślałam że może na okres a tu dzisiaj niespodziankaowszem czuję jajniki jak na okres więc się boję trochę ale to ponoć normalne
I ode mnie nieśmiałe gratulacje [emoji4]dziękujędziewczyny oby lekarz potwierdził że jest wszystko dobrze...gdyż ostatnio ciężko pracuje i więcej stresu miałam przy tym...
Szczerze ? Lekarz najprawdopodobniej nic nie zobaczy jeśli to dopiero termin @ może ewentualnie dać ci duphaston czy luteinę i wizyta pewnie nie wcześniej niż za dwa tyg ja na twoim miejscu zrobiłabym betę i powtórzyła po 48dziękujędziewczyny oby lekarz potwierdził że jest wszystko dobrze...gdyż ostatnio ciężko pracuje i więcej stresu miałam przy tym...
Dokładnie jak Paulina pisze. Ja w 7tc byłam u ginekologa wg om. Wg wieku ciąży w 6tc. I było już serduszko.Szczerze ? Lekarz najprawdopodobniej nic nie zobaczy jeśli to dopiero termin @ może ewentualnie dać ci duphaston czy luteinę i wizyta pewnie nie wcześniej niż za dwa tyg ja na twoim miejscu zrobiłabym betę i powtórzyła po 48
Gdzie twoja beta kochananie jezdze regularnie ale w kazdym tyg cos tam machne rowerkiem. wczoraj na bete pojechalam bo szybciej niz isc a zawsze mloda na swoim jedzie i ammy od razu jakas przejazdzke razem.
O tym samym teraz pomyślałam!Gdzie twoja beta kochana
Oj zazdroszczę, mój jak nie ma ochoty to niestety nic z tego :/Jak to mój mąż mówi " co wyskakasz to twoje " hahahah
Lekarz na tym etapie raczej nic nie zobaczy [emoji57]dziękujędziewczyny oby lekarz potwierdził że jest wszystko dobrze...gdyż ostatnio ciężko pracuje i więcej stresu miałam przy tym...