reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może i masz rację [emoji4]
Ja raczej też nie będę odkładała starań bo przecież musiałabym powrócić do nich w październiku w przyszłym roku więc kurcze opcji takiej nie ma...
Zobaczymy jak to się wszystko potoczy...
Chociaż z drugiej strony myślę, że tu mam fajne godziny pracy, nie było by problemu z żłobkiem i takie tam, ale czas pokaże jak to będzie
Mężowi strasznie zależy na dziecku, wg niego nawet nie musiałabym pracować bo raczej dałibysny radę ale ja sobie nie wyobrażam siedzieć w donu :-( owszem macierzyński ale chciałabym moc wrócić do pracy po tym.

A co chwile mam dziwne myśli że np skoro mam już 27 lat to czas najwyższy, później znowu że w sumie to nie tragedia, że to normalne że dziewczyny zachodzą w pierwszą ciążę nawet 30..i już sama nie wiem :-)

reklama

Załączniki

• IMG_20180813_131108_1.jpg
    IMG_20180813_131108_1.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 75
Mężowi strasznie zależy na dziecku, wg niego nawet nie musiałabym pracować bo raczej dałibysny radę ale ja sobie nie wyobrażam siedzieć w donu :-( owszem macierzyński ale chciałabym moc wrócić do pracy po tym.

A co chwile mam dziwne myśli że np skoro mam już 27 lat to czas najwyższy, później znowu że w sumie to nie tragedia, że to normalne że dziewczyny zachodzą w pierwszą ciążę nawet 30..i już sama nie wiem :-)
Mój mąż to akurat ma podejście będzie to będzie, nie to może później, to bardziej ja mam parcie na dziecko, właśnie też się boje tego, że nie będę miała już czego szukać po macierzyńskim, a pracować muszę niestety, teraz to może i byśmy sobie radę dali, ale z dzieckiem bez mojej wypłaty było by kiepsko

Zobacz załącznik 887761

Taka ciemna krecha dziś! [emoji33][emoji33][emoji33]
wow! ale upolowalas. nie mialam takiej nigdy!

To naprawdę super ceny [emoji4] ja u siebie będę musiała chyba poszukać gdzieś taniej, tylko ja lubię mieć wyniki online, a tam gdzie są tańsze to trzeba odbierać osobiście

ja nie mam wyjscia. a szkoda mi jechac 20km po badanie za ktore musze zaplacic i potem jeszcze wrocic.

wow! ale upolowalas. nie mialam takiej nigdy!

ja nie mam wyjscia. a szkoda mi jechac 20km po badanie za ktore musze zaplacic i potem jeszcze wrocic.

Tylko co z tego, jak ja w pracy właśnie, M. też... widzimy się wieczorem. [emoji173]️ były dwa dni temu (w sob o 1 w nocy) więc teoretycznie może coś wyjdzie... a nie chce wieczorem [emoji173]️ bo poluje na dziewczynkę i nie chciałabym by jakies szybsze męskie plemniki dały czadu i przegoniły babskie - rozumiecie? [emoji23]

reklama
Do góry