W moje urodziny [emoji7][emoji7]A u mnie wychodzi tak jak by się teraz udało:
Zobacz załącznik 887573
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moje urodziny [emoji7][emoji7]A u mnie wychodzi tak jak by się teraz udało:
Zobacz załącznik 887573
Kasienka3bTo tak jak napisała agne
Dane jakie wpisujemy to:
@nick
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
Robię tabelkę od zera.
Oo już kruszynka jest na świecie tak dawno mnie tu nie było że nie wiem co się wydarzyło ledwie nadrabiam posty w marcowkach a co dopiero tutaj stanowczo za dużo piszecie ja właśnie skończyłam 11 tydzień ciąży a zaczęłam 12, u mnie wwszystko jak najlepiej, maleństwo już widziałam na usg przesyłam Wam fluidki ciążowe, by dla każdej to Był szczęśliwy udany miesiąc trzymam za Was kciuki dziewczyny!!!Wysyłam różowy pył od Majeczki [emoji173]️ Zobacz załącznik 887494
Już kochana ponad 2 tygodnie pośpieszyła się trochęOo już kruszynka jest na świecie tak dawno mnie tu nie było że nie wiem co się wydarzyło ledwie nadrabiam posty w marcowkach a co dopiero tutaj stanowczo za dużo piszecie [emoji14] ja właśnie skończyłam 11 tydzień ciąży a zaczęłam 12, u mnie wwszystko jak najlepiej, maleństwo już widziałam na usg przesyłam Wam fluidki ciążowe, by dla każdej to Był szczęśliwy udany miesiąc trzymam za Was kciuki dziewczyny!!!
O kurczę to fajnie! dziękuję bardzo i Wam też zdrówka życzę!Już kochana ponad 2 tygodnie pośpieszyła się trochę
A dla Was zdrowka i rośnijcie [emoji173]️
Mnie nie dopisuj bo ja sie juz nie staram [emoji6]@Magda 2791 @paulina1994 @Ann89 @Ka.2606 @Ann_ @leeleeth @Kaamilaaa @IrenaX @middayjoy @8Ania8 @doomi03 @Betii35 @Aghata 88 @Kasienka3b @kasiula222 @Sysia1804 @Fleur86 @Maliina @-Aia- @Julia198805
Tyle ostatnio Was spamiętałam.
Na pierwszej stronie mamy tabelkę, jeśli chcecie to Was wpiszę.
A no to super, gratulacje w takim razie!Mnie nie dopisuj bo ja sie juz nie staram [emoji6]
Jak mój łaskawy komputer się zaktualizuje to uzupełnię tabelkę. Win10 niestety.Kasienka3b
Kasia,28,Rybnik
7.09.2018
6
1dziecko