reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Na 22.08 mam dopiero termin gina bo idzie w tym czasie pani dr na urlop ale chyba bede juz po @ to popatrzy co i jak i czy mozna bezpiecznie dzidzię robic. No chyba ze pojde juz z fasola w brzuchu [emoji23]

Śluz nadal kremowy/biały. [emoji849]

Dziś przy tych upalach sama wskoczylabym do basenu i się chlodzila :p☀️
Czy u was też taka patelnia?
Ja jeszcze 2 dni i urlop..Niech się utrzymuje ta pogoda

U mnie tez patelnia [emoji274][emoji91] ale pozostaje tylko ogród i ewentualnie popryskac się szlauchem
IMG_2689.JPG

Załączniki

• IMG_2689.JPG
    IMG_2689.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 273
Ja też nie słyszałam o takowym cudenku...co to? Praktykowala któraś i poleca? Hmmm
Wpisz w wyszukiwarkę kubeczek menstruacyjny. Np w bertterland pomagają dobrać odpowiedni rozmiar, oczywiście droga mailowa[emoji12]
U mnie tez patelnia [emoji274][emoji91] ale pozostaje tylko ogród i ewentualnie popryskac się szlauchem Zobacz załącznik 881368
To i tak super, można basen postawić. My mamy tylko średniej wielkości balkon, ale chłopakami itak maja duzy basen [emoji6]

Wlasnie sie jak głupia popłakałam bo jedna z dziewczyn na IG pokazała swojego dwudniowego synka... a ja ani to nie mam okresu ani w ciąży nie jestem [emoji24] rozczulają mnie takie maluszki [emoji24][emoji24][emoji24]

Wlasnie sie jak głupia popłakałam bo jedna z dziewczyn na IG pokazała swojego dwudniowego synka... a ja ani to nie mam okresu ani w ciąży nie jestem [emoji24] rozczulają mnie takie maluszki [emoji24][emoji24][emoji24]

Spokojnie jeszcze nic nie wiadomo, może @ wogole nie przyjdzie a za niedługo pokażą się 2 piękne różowe jak flamingi kreski :)
Jeżeli nie to może w następnym cyklu [emoji16]
Podobno ze czym bardziej się chce tym dłużej schodzi z tym zajściem [emoji28]
Ja powiem szczerze ze chce ale nie jakoś mega bardzo. Mam już dzieci wiec jakby się okazało ze nic z tego to przecież świat się nie zawali!
Głowa do góry

Ja tez dalrj.nie mam.okresu test boje sir robic nie boli mnie brzuch jak.na okres tylko.mam.klucia i takie rwanie czasami chyba na 100000 procenta zatwstuje w piatek

reklama
@martoosia04 koniecznie beta.

Mimo iż mieszkam w Wawie to mam ogródek i bez niego sobie już życia nie wyobrażam.

A ja nie wiem w sumie jak mam liczyć. Plamień dostałam 29, ale nic więcej. Dopiero 1 się na dobre rozkręciło. I liczę od 1, a może powinnam od 29?

Do góry