martoosia04
Fanka BB :)
Jeśli @ do pt nie przyjdzie, to w pt na bank pójdę na betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz w wyszukiwarkę kubeczek menstruacyjny. Np w bertterland pomagają dobrać odpowiedni rozmiar, oczywiście droga mailowa[emoji12]Ja też nie słyszałam o takowym cudenku...co to? Praktykowala któraś i poleca? Hmmm
To i tak super, można basen postawić. My mamy tylko średniej wielkości balkon, ale chłopakami itak maja duzy basen [emoji6]U mnie tez patelnia [emoji274][emoji91] ale pozostaje tylko ogród i ewentualnie popryskac się szlauchem Zobacz załącznik 881368
Wlasnie sie jak głupia popłakałam bo jedna z dziewczyn na IG pokazała swojego dwudniowego synka... a ja ani to nie mam okresu ani w ciąży nie jestem [emoji24] rozczulają mnie takie maluszki [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja tez dalrj.nie mam.okresu test boje sir robic nie boli mnie brzuch jak.na okres tylko.mam.klucia i takie rwanie czasami chyba na 100000 procenta zatwstuje w piatek