reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
nic straconego! przegladalam wczoraj na OvuFriend wykresy innych dziewczyn i naprawde napawaja nadzieją. Ja jestem zdania ze poki nie ma @ jest nadzieja i ona powinna umierac ostatnia:)

Potwierdzam. Jestem tego zywym przykladem a kiedy gin potwierdzil ciaze 8tydz i 3 dzien nie robilam wiecej testow a szkoda.. teraz ciekawosc mnie zżera.

No zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji23] drzemka musi być w ciągu dnia, ale jest też dość gorąco i parno w mieszkaniu, więc jakoś nie zrzucam tego jako objaw potencjalnej ciąży.

Jeśli jutro @ nie przyjdzie, kupię na czw kolejny test, a jak ten nie wyjdzie, to jadę na betę.

reklama
No zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji23] drzemka musi być w ciągu dnia, ale jest też dość gorąco i parno w mieszkaniu, więc jakoś nie zrzucam tego jako objaw potencjalnej ciąży.

Jeśli jutro @ nie przyjdzie, kupię na czw kolejny test, a jak ten nie wyjdzie, to jadę na betę.
a po co katowac sie testami. jedz na bete jutro. jestes po terminie wiec juz we krwi powinno cos byc. bedziesz miala jasnosc. a tak kupisz test zdenerwujesz sie na biel vizira choc zyczę ci jednak duzo różu :) i stracisz kolejną kasę na bete. a tak odlozysz juz na pierwsze śpioszki :)

Bratowa zaczela dzis 31tydz. Ala wazy 1608g. i wszystko jest wporzadku nie ma zadnego powodu do niepokoju. oby tak zostalo. lekarz daje jej 5-6tyg max przez rozwarcie ktore ma ale zobaczymy czesto udaje się przenosić.

a po co katowac sie testami. jedz na bete jutro. jestes po terminie wiec juz we krwi powinno cos byc. bedziesz miala jasnosc. a tak kupisz test zdenerwujesz sie na biel vizira choc zyczę ci jednak duzo różu :) i stracisz kolejną kasę na bete. a tak odlozysz juz na pierwsze śpioszki :)

Bratowa zaczela dzis 31tydz. Ala wazy 1608g. i wszystko jest wporzadku nie ma zadnego powodu do niepokoju. oby tak zostalo. lekarz daje jej 5-6tyg max przez rozwarcie ktore ma ale zobaczymy czesto udaje się przenosić.

Jest w tym trochę racji... namówilas mnie. M. moj jest w domu od rana, to pójdę. Za blisko nie mam, bo na drugi koniec miasta, do kliniki na Polną muszę jechać, ale co tam. Tam najtaniej, i wyniki w necie w ciagu kilku godzin.

Jest w tym trochę racji... namówilas mnie. M. moj jest w domu od rana, to pójdę. Za blisko nie mam, bo na drugi koniec miasta, do kliniki na Polną muszę jechać, ale co tam. Tam najtaniej, i wyniki w necie w ciagu kilku godzin.
no widzisz:) mysle ze to badanie powie Ci juz czego mozesz sie spodziewac. znam osobe ktora 2 tyg po terminie @ miala dopiero bladą kreske na tescie. 3mam kciuki.

Dużo jeszcze z pewnością powie poranna temp.
Bo chyba gdyby spadła jeszcze niżej 36,8 to już raczej nie byłoby sensu jechać.
wiesz co nie moge tego teraz znalezc szkoda ze wczoraj screena nie zrobilam wykresu na ktorym kobitka miala temp caly czas na poziomie 36.6 i 36.5... takie spadki gora dol stale i 36.4 w dniu kiedy byl test pozytywny z krwi. i kolejne dni ta temp balansowala na tym etapie cały czas. fakt ze kazda z nas zna swoje cialo i wie jak sie zachowuje zwlaszcza jesli mierzy temp dluzej ale zdarzaja się odstępstwa od normy.
Beta i nie ma co gdybac :)

U mnie jeśli uda się szybko zajść to będzie już 6lat roznicy :( jak synek był malutki to wydawało mi się że za wcześnie z kolejną ciążą, teraz czasami myślę że za późno

U moich dziewczyn jest 6 lat różnicy i jest tragedia... nie mogą się od 10 lat dogadać :(

reklama
Do góry