reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Zdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owu ;). Też na początku myślałam, że to ciąża, ale nie. Jak byłam w ciąży dla weryfikacji siknęłam na test LH z Rossmana i nic nie wyszło, znaczy taka bladziutka kreska jak zawsze w 2 fazie cyklu, więc to chyba jakaś płota z tymi wychodzącymi testami LH w ciąży co to mają mylić bHCG z LH. Albo jakieś kiespkie testy mają faktycznie problem z rozróżnieniem...

reklama
Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owu ;). Też na początku myślałam, że to ciąża, ale nie. Jak byłam w ciąży dla weryfikacji siknęłam na test LH z Rossmana i nic nie wyszło, znaczy taka bladziutka kreska jak zawsze w 2 fazie cyklu, więc to chyba jakaś płota z tymi wychodzącymi testami LH w ciąży co to mają mylić bHCG z LH. Albo jakieś kiespkie testy mają faktycznie problem z rozróżnieniem...
Nie u mnie ciąża w tym cyklu niemożliwa, myślę jakie hormony warto zbadać, bo ja poza okolicą owulacji testy owulacyjne zawsze mam białe. Dodatkowo nie bolą mnie piersi przed okresem, a zawsze bolały bardzo.

To akurat nie plota [emoji6] kilka kolezanek tak wlasnie sikajac na test owu dowiedzialy sie o ciąży [emoji6]

Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..

@Migdalove testowalas dzis moze?

reklama
Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..

@Migdalove testowalas dzis moze?
Tak, ale w południe i wynik negatywny. To z drugiego moczu, bo pierwszy był i tak mega rozwodniony, wypiłam w nocy butelkę wody. Czekam na @. :)

Do góry