reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Gdzieś czytałam że gdzieś w 7-8dpo wzrasta poziom progesteronu który pokazuje owu. Może właśnie jest tak i u Ciebie trzymam kciuki ✊✊
Ja caly czas mowilam ze mam miec @ 8.07 a tak patrze w kalendarz a tam 12.07... jak ja to pomylilam ?:p
Kurcze to czekanie najgorsze. Ciekawe co mi los niesie... Byly tu dziewczyny ktore w ciazy robily testy owu i mialy krechy ale ja mysle ze u mnie to raczej pozna owu w tym cyklu.

Dziewczyny czy w was też jest taka beznadziejna pogoda zimno i wieje buu:(:( jak człowiek ma weekend wolny to pogoda kiepska.;)

Gdzieś czytałam że gdzieś w 7-8dpo wzrasta poziom progesteronu który pokazuje owu. Może właśnie jest tak i u Ciebie trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
No chodzą tutaj takie plotki, ale ja Wam powiem, że w ciąży z wysoką już bHCG nie wychodziły mi wcale pozytywne testy owulacyjne. Chciałam sprawdzić te pogłoski. Miałam te z Rossmana. Myślę, że to kwestia osobnicza ;).

U mnie dzisiaj Flo wreszcie wyznaczyło mi owu na podstawie wykresu temperatury. Wychodzi na to, że była 18dc o_O Jestem w szoku, że tak późno. Ciekawe, czy w związku z tym będę miała cykl 32 dniowy? Czy może faza lutealna się skróci. Wolałabym krótszy cykl, bo mam egzamin, a z okresem to nic dobrego ;).

Pogoda u mnie też beznadziejna... Też na działce jesteśmy z dzieciakami i w domku siedzimy dzisiaj, bo 13 stopni na termometrze na tarasie :/

Owocnych działań dziewczyny :D

U mnie też szaro i chłodno. Słońce co prawda chce się ciut przebić przez chmury ale niewiele to daje.

Ja dziś jestem umówiona z przyjaciółką na kawę. Muszę wyjść z domu bo myślę i myślę co tu mi się porobiło z tym cyklem. Przy okazji wpadnę po testy owu z Rossmana (oby były).

No chodzą tutaj takie plotki, ale ja Wam powiem, że w ciąży z wysoką już bHCG nie wychodziły mi wcale pozytywne testy owulacyjne. Chciałam sprawdzić te pogłoski. Miałam te z Rossmana. Myślę, że to kwestia osobnicza ;).

U mnie dzisiaj Flo wreszcie wyznaczyło mi owu na podstawie wykresu temperatury. Wychodzi na to, że była 18dc o_O Jestem w szoku, że tak późno. Ciekawe, czy w związku z tym będę miała cykl 32 dniowy? Czy może faza lutealna się skróci. Wolałabym krótszy cykl, bo mam egzamin, a z okresem to nic dobrego ;).

Pogoda u mnie też beznadziejna... Też na działce jesteśmy z dzieciakami i w domku siedzimy dzisiaj, bo 13 stopni na termometrze na tarasie :/

Owocnych działań dziewczyny :D
U mnie też przy wysokiej becie nie wychodziły testy owu pozytywne ;) tzn był.cień, ale nie pozytyw. Też sprawdzałam z ciekawości i na tych z allegro nie było nic, a na tych z rossmanna cień.

reklama
@Kaamilaaa oby temperaturka tylko rosła :tak:
Mi mąż dzisiaj pojechał do pracy a ja idę na nockę ....
Wczoraj wieczorem byliśmy na działce zabrać parę rzeczy z garażu bo w tym tygodniu ruszamy z budową domku a w garażu niespodzianka.... Mały kotek taki sliczniutki że nie wiem :) mieliśmy go wziąść ale jest z nim jego mama i widać że jest jeszcze bardzo malutki, zrobiliśmy im tylko miejsce i niech mieszkają a to kotka prawdopodobnie sąsiadki zrobiła nam taki prezent ;)

Do góry