reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kaamilaaa oby temperaturka tylko rosła :tak:
Mi mąż dzisiaj pojechał do pracy a ja idę na nockę ....
Wczoraj wieczorem byliśmy na działce zabrać parę rzeczy z garażu bo w tym tygodniu ruszamy z budową domku a w garażu niespodzianka.... Mały kotek taki sliczniutki że nie wiem :) mieliśmy go wziąść ale jest z nim jego mama i widać że jest jeszcze bardzo malutki, zrobiliśmy im tylko miejsce i niech mieszkają a to kotka prawdopodobnie sąsiadki zrobiła nam taki prezent ;)
Ja juz drugi raz w przeciagu 2 mcy mam male kotki. poprzednim razem byly 3 ale dwa niestety juz nie zyly a byly takie malutkie kilkudniowe... oddalam w rece fundacji razem z mama. a tym razem Kotka przeniosla do mnie juz calkiem duze kociaki. od kilku tygodni je karmie bawia sie na podworku ale wolalabym je oddac komus w dobre rece bo robią straszną demolkę w szopie z drewnem.. i moj m się wkurza.

Załączniki

• IMG_20180628_204959.jpg
    IMG_20180628_204959.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Ja juz drugi raz w przeciagu 2 mcy mam male kotki. poprzednim razem byly 3 ale dwa niestety juz nie zyly a byly takie malutkie kilkudniowe... oddalam w rece fundacji razem z mama. a tym razem Kotka przeniosla do mnie juz calkiem duze kociaki. od kilku tygodni je karmie bawia sie na podworku ale wolalabym je oddac komus w dobre rece bo robią straszną demolkę w szopie z drewnem.. i moj m się wkurza.
Twoja kotka się okocila? Czy przybłęda?

Twoja kotka się okocila? Czy przybłęda?
Przybłęda. Ten bialo czarny jest odwzorowaniem swojej mamy.
Tu z 5 czerwca mam filmik zrobiłam z niego zdj jeszcze piły mleko z cyca a dzis pieknie samodzielnie jedza i mokra i sucha karme.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-01-12-47-32-839_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2018-07-01-12-47-32-839_com.miui.videoplayer.jpg
    127,6 KB · Wyświetleń: 56
U mnie też dwie kotki (przybłąkane) okociły się jedna miała 3 a druga 5 kociaków całe szczęście że już wszystkie nam się udało porozdawać. Mieszkamy przy lesie i dość często mamy jakieś nowe zwierzęta psy i koty - nie rozumiem ludzi co tak zostawiają zwierzaki w lasach :(:( ale co staram się szukać im nowego domu.

Denerwuje mnie tylko ten ból jak na @. Dość męczący jest. Ale [emoji173]️ będzie dziś a co mi tam ;)

Zajdę dziś może do Rossmana i zobaczę czy znajdę te testy owu co polecacie.
Ja w udanym cyklu tak miałam nawet tego dnia podczas seksu strasznie brzuch i jajnik mnie bolał i trzeba było delikatnie :)

U mnie też dwie kotki (przybłąkane) okociły się jedna miała 3 a druga 5 kociaków całe szczęście że już wszystkie nam się udało porozdawać. Mieszkamy przy lesie i dość często mamy jakieś nowe zwierzęta psy i koty - nie rozumiem ludzi co tak zostawiają zwierzaki w lasach :(:( ale co staram się szukać im nowego domu.
Ja ogłaszam ale narazie brak chetnych. Liczę że te male kotki to dla mnie znak hehe

Wstawilam wam wcześniej zdj testu owu ale byl z ciekawosci z 1 moczu.. Teraz zrobilam z kolejnego i wydaje mi sie jeszcze ciemniejszy

Załączniki

• IMG_20180701_130424.jpg
    IMG_20180701_130424.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
reklama
U mnie na 100% byla owu wczoraj. Bo i test to pokazywal i sluz wskazywal na to. Dzis musialam zrobic by miec pewnosc.

Załączniki

• 20180701_144315.jpg
    20180701_144315.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 70
Do góry