reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny ktore moga podrzuccie mi wasze wykresy.. przeanalizowalabym sobie chetnie i zobaczyla jak to u mnie wyglada.
U mnie dzis temp 37.3 nie wiem czy to zwiasuje cos dobrego. testy owu blade nadal...cos te testy z allegro mnie chyba w balona robia. w poprzednim cyklu mialam 5 z rossmana strumieniowych i byly bardziej ciemne niz te obecne paskowe.
Do tego od wczoraj widze duzo sluzu jakbym sie posiusiala... az w pracy dziwnie sie poczulam.

reklama
Dziewczyny ktore moga podrzuccie mi wasze wykresy.. przeanalizowalabym sobie chetnie i zobaczyla jak to u mnie wyglada.
U mnie dzis temp 37.3 nie wiem czy to zwiasuje cos dobrego. testy owu blade nadal...cos te testy z allegro mnie chyba w balona robia. w poprzednim cyklu mialam 5 z rossmana strumieniowych i byly bardziej ciemne niz te obecne paskowe.
Do tego od wczoraj widze duzo sluzu jakbym sie posiusiala... az w pracy dziwnie sie poczulam.
Dosc wysoka masz ta temperaturę [emoji848] ktory masz dc ? Mierzysz codziennie ?

Zaraz zerkne i podrzuce mój [emoji6]
Czy chodzi ci bardziej o te udane ? [emoji6]

Mi testy owu z allegro nigdy nie wyszły. Dopiero domowe laboratorium z Rossmann. I w tym samym cyklu zaszłam w ciążę

Dosc wysoka masz ta temperaturę [emoji848] ktory masz dc ? Mierzysz codziennie ?

Zaraz zerkne i podrzuce mój [emoji6]
no wlasnie w tym cyklu ne mierzylam codziennie bo pojechalismy nad morze zresetowac sie i bylo to w kratke. teraz te drugie zmiany w pracy sprawily ze wstawalam pozno i od razu sprzatanie obiad i do pacy. teraz mam luzniejszy tydzien i moge spokojnie mierzyc codziennie.

@Maliina podesle ci kilka moich [emoji6]

Ten ostatni to ten obecny, zakladam juz dzis ze owu była w 14dc i jutro jeszcze bardziej urosnie [emoji6]
Screenshot_2018-06-23-18-04-51.jpeg
Screenshot_2018-06-23-18-09-15.jpeg
Screenshot_2018-06-23-18-09-27.jpeg
Screenshot_2018-06-23-18-13-11.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-23-18-04-51.jpeg
    Screenshot_2018-06-23-18-04-51.jpeg
    86,9 KB · Wyświetleń: 312
  • Screenshot_2018-06-23-18-09-15.jpeg
    Screenshot_2018-06-23-18-09-15.jpeg
    83,9 KB · Wyświetleń: 315
  • Screenshot_2018-06-23-18-09-27.jpeg
    Screenshot_2018-06-23-18-09-27.jpeg
    83,8 KB · Wyświetleń: 307
  • Screenshot_2018-06-23-18-13-11.jpeg
    Screenshot_2018-06-23-18-13-11.jpeg
    86,5 KB · Wyświetleń: 316
Ładnie prowadzone wykresy. Musze sie wziac w garsc i tez tak zaczac ale oby nie bylo mi dane.
Ja po testach cos czuje ze owu nie wylapie i moj bolacy jajnik mnie poinformuje szybciej. Narazie od wczoraj wilgotno zaczal sie sluz obficie pojawiac wiec na dniach powinnam miec owu. Tylko skad taki skok temp dzis... nie odnotowalam nigdy takiego... oby nie jakies chorobsko

Ładnie prowadzone wykresy. Musze sie wziac w garsc i tez tak zaczac ale oby nie bylo mi dane.
Ja po testach cos czuje ze owu nie wylapie i moj bolacy jajnik mnie poinformuje szybciej. Narazie od wczoraj wilgotno zaczal sie sluz obficie pojawiac wiec na dniach powinnam miec owu. Tylko skad taki skok temp dzis... nie odnotowalam nigdy takiego... oby nie jakies chorobsko
Może jakaś infekcja się rozwija i stąd ten skok[emoji848]

Ja nigdy nie używałam testów owu jakoś mnie nie przekonują[emoji57]
Ja polegam tylko na wykresie bo u mnie i z objawami nadchodzącej owu ciezko..(śluz i ból jajnika pojawia się zawsze ZAWSZE w 12dc) a owu u mnie przecież później[emoji849]
Zresztą koleżanka odczuwala tak porządnie ból jajnika i była pewna ze to owu więc poszła do gin a tam ani śladu na nadchodzaca ani na przebyta owu i lekarz powiedział żeby bólem się nie sugerować [emoji849]

Może jakaś infekcja się rozwija i stąd ten skok[emoji848]

Ja nigdy nie używałam testów owu jakoś mnie nie przekonują[emoji57]
Ja polegam tylko na wykresie bo u mnie i z objawami nadchodzącej owu ciezko..(śluz i ból jajnika pojawia się zawsze ZAWSZE w 12dc) a owu u mnie przecież później[emoji849]
Zresztą koleżanka odczuwala tak porządnie ból jajnika i była pewna ze to owu więc poszła do gin a tam ani śladu na nadchodzaca ani na przebyta owu i lekarz powiedział żeby bólem się nie sugerować [emoji849]
Co ma byc to bedzie w takim razie. Mam dzis chyba jakis dołek.. taki piekny wysyp II kresek.. tak chcialabym zebysmy wszystkie sie juz mogly cieszyc.

reklama
Do góry