Genadia
Fanka BB :)
A to dopiero dziwne skoro oba z tej samej firmy i 25 lepiej wskazał ciążęBobotest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dopiero dziwne skoro oba z tej samej firmy i 25 lepiej wskazał ciążęBobotest
Ja tez w to nie wierzyłam dlatego przez 4 cykle robiłam po swojemu xd a w 5 cyklu tak jak mi kazała i wyszło!Hej. Pierwszy raz słyszę o takiej metodzie że zero sexu do 12dc (rozumiem że to jakies 2 dni przed ovu). Ja myslalam że im świeższe plemniory tym lepiej (tzn. Że wystarczy tak 3 dni na większą kumulację plemników). Warto spróbować. Już wszystkiego próbowałam i nadal nic... Zastosuję się do rady Twojej lekarki
Przykro mi [emoji17] wiem co przezywasz, ostatnio tez to przezywalam jak siostra straciła dzidzie w 12tc [emoji17]Dziewczyny jestem zalamana. Szwagierka po raz 2 starcila dzieciatko;( W srode serduszko bilo a dzis juz nie...siedze i placze;(
Ja widzę tu dwie kreski ))Dziewczyny, czy to jest to co myślę? Dzisiaj 25 dzień cyklu , test zrobiłam po południu bo wieczorem biorę ostatni duphaston wiec chciałam sprawdzić choć raczej nadziei nie miałam.....Zobacz załącznik 869995
Dziewczyny!!!!!
jestem w szoku: 20,6 mlU/ml
mój M. ostrożny, ja ostrożna, ale gdzieś tam w głowie krzyczę: HURAAAA!
i jestem przerażona, bo nie chcę znów stracić ciąży, trzymajcie kciuki za poniedziałek - idę na powtórkę bety, a w czwartek do lekarza, nie odstawiam dupka i modlę się, żeby mój kropek się nie eksmitował i został ze mną jeszcze 8 miesięcy, boję się...
@Kasienka3b bardzo smutne to co spotkało Twoją szwagierkę, bardzo współczuję Waszej rodzinie