reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No właśnie z wczoraj i wiem, że po czasie to raczej nie ma co odczytywać ale testowałam się już nie raz [emoji4] i taka sytuacja pierwszy raz mi. Się zdarzyła... Nie mam kiedy zrobić bety, bo laboratorium do 11 a ja w tym tyg pierwsze zmiany..... Ale po pracy kupię test strumieniowy i zrobię :)

Mi niestety dokładnie pinkt testy tak wychodziły a ciąży nie było i już ich nie kupowałam więcej [emoji846] kup w rossmanie check&go strumieniowy . On mi jako pierwszy pokazywał najmocniejsza krechę w 9 i 10dpo

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny! Nie było mnie trochę, ale byłam poza zasięgiem internetu. Miałam szkolenie w pracy i wywieźli nas w jakąś głuszę, gdzie ledwo sieć łapała zasięg a o internecie już nie wspomnę, a ten hotelowy miał zasięg tylko w recepcji... Tyle napisałyście, że nawet nie próbuję tego ogarnąć;) gratuluję tym, którym się udało, a za te żyjące jeszcze w niepewności trzymam kciuki
@ForgetMeeNot cieszę się że dobrze się czujesz:) mam nadzieję, że jutro ujrzysz piękne serduszko❤️❤️❤️
Ja już faktycznie jestem w fazie lutealnej, temperatura ładnie skoczyła :) jutro idę zbadać progesteron, zobaczymy czy ta owu faktycznie była;) dzisiaj 16 dc, objawów ani przeczuć nie mam żadnych. W sobotę po szkoleniu była integracja, alkoholu nie piłam, bo nie lubię za bardzo;) ale tak się wyskakalam i wytanczyłam, że i tak jak do czegoś nawet doszło to mogłam przeszkodzić w zagnieżdżeniu.... No ale nie będę przecież popadać w paranoję i siedzieć w bezruchu. Co ma być to będzie... Bardziej teraz żyje badaniami męża niż możliwością ciąży ;)

Nie czytałam was ostatnio więc nie wiem o co chodzi. [emoji17] Dziękuję za miłe słowa o tacie, jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak znacznie [emoji17] Ehh. Na razie odpoczywa i zobaczymy jak będzie.

Eh a co do mnie to dziś 29 dc, mam długa fazę lutealną w tym cyklu wynosi dziś 20 dni o_O testów nie robiłam, ostatni tydzień temu był równy. Miałam w środę bóle jak na okres ;o Cała macica mnie bolała ;o i na razie nic się nie dzieje, piersi coraz bardziej spuchnięte, jeszcze metformina mi się wczoraj skończyła i nie pytajcie jakie rewolucje mam w brzuchu... Od wczoraj jest masakra dziś w ogóle nie mogę się wyprostować mam takie bóle żołądka, muszę jak najszybciej umówić się po recepty bo wykituje, eh poza tym trochę też się sypie w związku i tak o słabo jest [emoji17][emoji17]

Dziewczyny poznajcie moja fasolke 20180611_110915.jpg

Załączniki

• 20180611_110915.jpg
    20180611_110915.jpg
    868,6 KB · Wyświetleń: 161
Nie czytałam was ostatnio więc nie wiem o co chodzi. [emoji17] Dziękuję za miłe słowa o tacie, jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak znacznie [emoji17] Ehh. Na razie odpoczywa i zobaczymy jak będzie.

Eh a co do mnie to dziś 29 dc, mam długa fazę lutealną w tym cyklu wynosi dziś 20 dni o_O testów nie robiłam, ostatni tydzień temu był równy. Miałam w środę bóle jak na okres ;o Cała macica mnie bolała ;o i na razie nic się nie dzieje, piersi coraz bardziej spuchnięte, jeszcze metformina mi się wczoraj skończyła i nie pytajcie jakie rewolucje mam w brzuchu... Od wczoraj jest masakra dziś w ogóle nie mogę się wyprostować mam takie bóle żołądka, muszę jak najszybciej umówić się po recepty bo wykituje, eh poza tym trochę też się sypie w związku i tak o słabo jest [emoji17][emoji17]
Ja bym na twoim miejscu zrobila test dzis skoro masz tak dluga faze. Lub bete od razu To juz raczej cos powinno wyjść.
Trzymam kciuki żeby to byla ciąża [emoji110][emoji110]

A jesli nie to tak dluga faza moze utrudniac wlasnie zajscie w ciążę..

Ja dziś zrobiłam rano test .. I chyba coś widać, jak spojrzę pod światło to coś tam jest :p
Jutro powtórzę z samego rana, bo okresu póki co brak [emoji3]

reklama
Do góry