reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No to od razu niech da ci skierowanie na wyniki, zrób i bedzie wiadomo co i jak [emoji6]
Trzymam.kciuki zeby wszystko bylo dobrze [emoji6][emoji110]
Ale jednak najmocniej trzymam kciuki zebys do gina nie szla na taka zwykla wizyte tylko juz na ciążowa [emoji110][emoji6]
Dziękuję. Tego życzę nam wszystkim!! Oby każda z nas chwaliła sie testami pozytywnymi a później zdjęciami fasolek z USG.

A moja córcia tak bardzo chce rodzenstwo. Mam nadzieje ze nasze potrojne pragnienie bo mąż tez bardzo chce w koncu się spełni.

reklama
Ja już jestem gotowa do podróży! :D @ spodziewana na wtorek - środę, zapas tamponów imponujący. Oby nie były potrzebne! Choć i tak zamierzam uzywać te najmniejsze już od jutra.
Raczej spodziewam się @, ale mozecie trzymać kciuki, by nie przyszła. :)

@IrenaX a miałaś już sytuację, że nie było na teście tej kreski? Bo mi zawsze wychodziła choćby blada i jak sobie przypominam zdjęcia wrzucane przez dziewczyny, zawsze widać choćby cień. Wydaje mi się, że ten hormon jest ciągle w organizmie. A te testy mierzą jego wyskok przed owu.

Ale czemu w ogóle się pokazała ta kreska ? Przecież ja nie jestem przed owulacja, tylko przed @
Nie rozmyslaj czemu, tylko po prostu zrob normalny test lub bete i bedziesz wiedziala co i jak.
Trzymam kciuki [emoji110]

Ps. Widzialam juz kilka takich testów rowniez zrobionych przed terminem @ a teraz to zdrowe ciążę lub juz slodkie dzieciaczki [emoji6]

reklama
Do góry