reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeszcze metformine, pierwszy cykl, owu była ale bez ciąży. Dodatkowo biorę euthyrox bo mam problemy z tarczycą [emoji8]
Femibion biorę żeby dostarczyć witamin i poczuć się lepiej bo mam niedobory. Biorę też magnez, bo mam kołatania serca plus ze względu na stres, bo jestem taką osobą co dużo się stresuje, denerwuje, może też dlatego, że choruje na depresję od 3 lat. I stres jest dla mnie już codziennością. Bo przeżywałam go dzień w dzień.
Kochana też mam kołatania serca ale przzebadalam się kardiologiczne i wszystko okej. Też biorę magnez i potas :)

reklama
Ogolnie chyba wynik mniejszy niz 5 oznacza brak ciazy wiec nie nakrecalabym sie takiem wynikiem. Testowanie w 19dc? Widze ze dziewczyny piszą ze by testowaly ja jednak powiem ze bym nie testowala, nie kazdemu musi tak wczesnie test wyjść, ja bym sie na przyklad zdolowala ze nie wyszlo, no a po co ?
Strasznie sie nakrecacie [emoji57] ja juz tak nie umiem [emoji849]

Skoro jesteśmy na tym forum, to znaczy, że każdej z nas zależy trochę bardziej. Ty codziennie mierzysz temperaturę, ja zrobiłam pierwszy test w 19dc. Nie sądzę bym była bardziej nakrecona niż Ty. :)

Dziewczyny ktore stosuja ovarin? Czy u Was widac jakas roznice w poprawie sluzu? Na mnie ovarin chyba nie dziala korzystnie bo sluz mi znikl plodny a jak przestalam go brac to sluz wrocil wiec jestem ciekawa czy tylko ja tak mam.
No to chyba u mnie jest to samo... tez mam wrazenie ze na mnie nie dziala

Dziewczyny, zwołuję konsylium - czy mam omamy czy te kreski ciemnieją i jest w końcu szansa na owu w tym cyklu?
Dodatkowo mam newsa... Zdecydowaliśmy się na kupno nowego mieszkania, więc głowa będzie (a nawet już jest :D) zajęta innymi sprawami niż tylko staraniami ;p
Zobacz załącznik 864685

Jak dla mnie ciemnieją [emoji6] trzymam kciuki za ten cykl.

To polecacie zamiast zwykłego kwasu foliowego?
Metylowaną forme
Hmm... bo ja nie widze u siebie w ogóle, może tez powinnam zrobic takie badanie bo nawet nie wiem czy ten śluz jest w środku czy nie ma go w ogóle
Ale to nie zadne badanie u lekarza, tylmo samobadanie szyjki w domu :) przez siebie samą. Poczytaj o tym sobie, pomaga ustalić(razem z innymi metodami obserwacji cyklu) kiedy jest owu. Trzeba tylmo dojść z tym do wprawy. Noo i ładnie śluz widać :)

Wiecie co, dzisiaj powinna być @ i nadal nie ma... Nie czuję zbyt mocno by miała franca przyjść. Jutro zamierzam iść na badania pod kątem tarczycy, wiadomo tsh, ft3, ft4, fsh. Robić je wszystkie?
a bierzesz nadal duphaston? mi tym cyklu też się spóźnia, normalnie okres zawsze w 27dc, a dzisiaj 30 dc i nadal nic :( a ostatnią tabletkę biorę 25dc

Powiem Wam,ze mnie dalej brzuch delikatnie pobolewa. Chyba pierwszy raz w życiu będzie mnie bolał brzuch przed okresem:) umowie się chyba do ginekolog po @ bo wstyd się przyznać ale nie byłam kilka lat :)

Skoro jesteśmy na tym forum, to znaczy, że każdej z nas zależy trochę bardziej. Ty codziennie mierzysz temperaturę, ja zrobiłam pierwszy test w 19dc. Nie sądzę bym była bardziej nakrecona niż Ty. :)
Tak kazdej z nas zalezy bardziej, fakt. Ale dla mnie mierzenie temperatury jest nie nakrecaniem sie tyllko poznaniem wlasnego organizmu i wiem ze bede to robic nawet jak nie bede sie starac [emoji6]
Po prostu dla mnie po tych cyklach gdy na poczatku tez zrobilam dwa razy test 10dpo juz sie na te testowanie nie nakrecam. Poza tym częściej widze przypadki gdzie dziewczynom dopiero po terminie @ wychodza || a wcześniej nic.
Sama wlasnie jestem 4dni po terminie @ ale nawet nie testuje [emoji57]

reklama
Cześć dziewczynki, jestem nowa, napykałyście sporo stron, dlatego nie będę wszystkiego czytać, ale chciałabym Was troszkę poznać.. Jestem Dominika i mam dwóch synków, od tego cyklu staramy się z mężem o trzecie dziecko. Jestem po dwóch cc, zastanawiam się, czy jest tu mama, która urodziła trzecie dziecko sn po 2cc :)

Do góry