reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Czyli kwas i dodatkowo ten femibion? Nie będzie to za duza dawka kwasu f.? Jeśli ten femibion tez w sobie ma??
Mozesz kupic femibion lub prenatal uno (ma metylowana forme kwasu, nie pamietam czy femibion tez ma [emoji848] w kazdym razie ten metylowany kwas lepiej przyjmowac bo lepiej sie przyswaja tym bardziej np u osób z mutacjami) i ta dawka kwasu wystarczy, zwyklego kwasu nie musisz [emoji6]

Jeszcze metformine, pierwszy cykl, owu była ale bez ciąży. Dodatkowo biorę euthyrox bo mam problemy z tarczycą [emoji8]
Femibion biorę żeby dostarczyć witamin i poczuć się lepiej bo mam niedobory. Biorę też magnez, bo mam kołatania serca plus ze względu na stres, bo jestem taką osobą co dużo się stresuje, denerwuje, może też dlatego, że choruje na depresję od 3 lat. I stres jest dla mnie już codziennością. Bo przeżywałam go dzień w dzień.
To tak jak ja, moje życie to jeden wielki stres heh ogólnie musiałabym zmniejszyć chyba obroty bo cały czas na „wariackich papierach” praca-dom, praca-dom, ciagle jestem przemęczona, w nerwach. Nawet w pracy mi mówią ze powinnam zwolnić tempo i mniej się stresować. Może i tu leży powód, braku ciąży:oo2:

To tak jak ja, moje życie to jeden wielki stres heh ogólnie musiałabym zmniejszyć chyba obroty bo cały czas na „wariackich papierach” praca-dom, praca-dom, ciagle jestem przemęczona, w nerwach. Nawet w pracy mi mówią ze powinnam zwolnić tempo i mniej się stresować. Może i tu leży powód, braku ciąży:oo2:
Mam dokładnie to samo. Jeden wielki stres, wszystko nie tak jak powinno być, pod górę. Co chwile coś. Co chwile coś się psuje. [emoji17] Może powinnaś zwolnić, rozluźnić się, oczyścić umysł ;* Stres nic dobrego nie daje, a pogarsza wszystko.

Dziś mi się totalnie nic nie chce, naprawdę nic, z nikim pisać, rozmawiać, czuje się jakaś anty ostatnio do wszystkich

Mam dokładnie to samo. Jeden wielki stres, wszystko nie tak jak powinno być, pod górę. Co chwile coś. Co chwile coś się psuje. [emoji17] Może powinnaś zwolnić, rozluźnić się, oczyścić umysł ;* Stres nic dobrego nie daje, a pogarsza wszystko.

Dziś mi się totalnie nic nie chce, naprawdę nic, z nikim pisać, rozmawiać, czuje się jakaś anty ostatnio do wszystkich
Tez mam takie dni... ale Kochana;* nie załamuj się, trzeba isc do przodu i dalej działać <3 Trudno, innym przychodzi to latwiej, szybciej, zaś nam trochę dłużej... pozostaje nam cierpliwość;) choć wiem ze nie jest łatwo :unsure: No ale co zrobisz... nic nie zrobisz :baffled: ja tez czesto mam czarne myśli, jakieś depresje, chandry- wtedy sobie popłakuje w samotności, ale później mi przechodzi i nawet mam nadzieje:happy:

Tez mam takie dni... ale Kochana;* nie załamuj się, trzeba isc do przodu i dalej działać <3 Trudno, innym przychodzi to latwiej, szybciej, zaś nam trochę dłużej... pozostaje nam cierpliwość;) choć wiem ze nie jest łatwo :unsure: No ale co zrobisz... nic nie zrobisz :baffled: ja tez czesto mam czarne myśli, jakieś depresje, chandry- wtedy sobie popłakuje w samotności, ale później mi przechodzi i nawet mam nadzieje:happy:
Masz rację kochana, nie wolno się załamywać i poddawać. Eh ale ostatnio mam doła strasznego. Z nikim nie rozmawiam nawet, jestem rozczarowana strasznie. [emoji17] Jeszcze dzisiaj już miałam bóle cały dzień jak na @ ale cisza, nie krwawię jeszcze. Ale chyba dawno mnie tak macica nie bolała. [emoji20] 25dc [emoji20]

reklama
Dziewczyny ja mam pytanie. Czy wasi partnerzy zazywaja jakies witaminy bez konsultacji z lekarzem? Rozmawialismy z mezem ze oprocz mojego kwasu foliowego on tez moglby sie wspomoc tak dla pewnosci tego drugiego cyklu. Jeśli nie wyjdzie nam do 4 cykli pomyślimy o wizycie u specjalisty.
mój bral tylko cynk w tabletkach zarówno teraz jak i w poprzedniej ciąży i tak okolo 3 miesięcy zazywania i mamy znow reseczki w poprzedniej ciąży tez ta było u mnie cynk zdzialal cuda

Do góry