reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mnie wczoraj piersi bolaly a dzis juz nie wiec tez stwiedzilam ze niepotrzebnie się nakręcam . @ ma byc 2albo 3 czerwca chociaż pewnosci nie mam bo ostatnio cylk mi sie wydluza.... czekam na przesylke z testami jak przyjdą to pewnie zatestuje.Ja zauważyłam że odkad zaczęliśmy się starac to co cykl mam inne objawy pewno sami sobie je wmawiamy

reklama
hej wczoraj bylam u lekarza jest to 5 tc a dokładnie 4tygodnie i 4 dni niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tygodnie czyli 11.06 mam nadzieje ze wtedy już cos zobaczę a jak było u was kiedy widzialyscie już fasolke??

Ja do lekarza poszłam dopiero pod koniec 8 tygodnia i wtedy było już serduszko. Wcześniej nie szlam, bo nic mi nie dolegało i wolałam cierpliwie poczekać ;)

Ja do lekarza poszłam dopiero pod koniec 8 tygodnia i wtedy było już serduszko. Wcześniej nie szlam, bo nic mi nie dolegało i wolałam cierpliwie poczekać ;)
Ja nawet gdybym nie miała takiej przeszłości ginekologicznej jaką mam to bym nie wytrzymała do 8 tygodnia. :D Podziwiam kochana! :)

Ja miałam testować jutro, ale , że paczka z teścikami jest już dziś to zatestowałam jak tylko wróciłam do domku i.... UDAŁO SIĘ!!!!!!!!! Krecha trochę bledsza niż testowa, ale test z godz 17.00 i jest:D
Jestem taka przeszczęśliwa. Dziewczyny wam też sie uda:D Bardzo wam tego życzę:D

Mnie wczoraj piersi bolaly a dzis juz nie wiec tez stwiedzilam ze niepotrzebnie się nakręcam . @ ma byc 2albo 3 czerwca chociaż pewnosci nie mam bo ostatnio cylk mi sie wydluza.... czekam na przesylke z testami jak przyjdą to pewnie zatestuje.Ja zauważyłam że odkad zaczęliśmy się starac to co cykl mam inne objawy pewno sami sobie je wmawiamy
Dobrze kojarze, ze 7dpo dzisiaj? Kochana, mi 9 dpo wyszedl taki cien cienia, ze tylko ja go widzialam, a i tak myslalam, ze mam zwidy... Stanowczo za szybko na test.
Szkoda ze nie widzialam foto tego testu =)

Ja miałam testować jutro, ale , że paczka z teścikami jest już dziś to zatestowałam jak tylko wróciłam do domku i.... UDAŁO SIĘ!!!!!!!!! Krecha trochę bledsza niż testowa, ale test z godz 17.00 i jest:D
Jestem taka przeszczęśliwa. Dziewczyny wam też sie uda:D Bardzo wam tego życzę:D
Gratulacje :) :) :) a który to dzień po owu?

11 albo 12, wydaję mi się, że owu miałam 17.05 mimo, że kalendarzyk pokazywał na 18.05. Matko jeszcze się cała trzęsę:D

Gratuluje!!! W którym cyklu sie udalo?

reklama
Do góry