IrenaX
Fanka BB :)
Może za wcześnie jeszcze ??Właśnie zrobiłam test. Biel bije po oczach. Zobacz załącznik 861698
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może za wcześnie jeszcze ??Właśnie zrobiłam test. Biel bije po oczach. Zobacz załącznik 861698
Dlatego ja grzecznie czekam do @ by się nie nakręcać zbytnio i nie rozczarowaćI zrobiłam go ja - przeciwniczka testów domowych. [emoji23] Zrobię kolejny za jakiś tam czas, albo wcale.
U mnie pierwsze objawy, tuz po zagniezdzeniu i jeszcze przed pozytywnym testem to wstawanie do toalety w nocy, uczucie rozciagania (wiezadla macicy) i delikatnie puscila mi sie krew z nosa. Nudnosci to miewalam tez przed @ wiec u mnie to nie jest pewny wyznacznik... aczkolwiek moga sie podobno bardzo szybko pojawic, jesli beta szybko rosnie. Na marginesie... Ja w 6 tc (6+0 dni) mialam bete 30 000 i nudności wieczorem mialam straszne, a 8 i 9 tc to byl dramat, nie ruszalam sie z kanapy.to tez objaw, ja co miesiąc przed @ się doszukiwałam tych żyłek ale niestety... No i ciemnieją brodawki, ale czy to tak wcześnie wychodzi? Może niech wypowiedzą się dziewczęta co już w ciąży były i wiedza co nieco. Chętnie się dowiemy
O matko bo co kobieta to inny objaw. Znajoma miała zatwardzenie, bol brzucha jak na okres, przy myciu zębów krew się pojawiała , dopiero później jak już wiedziała ze jest w ciąży to ja mdlilo ale nie wymiotowała. A okres zawsze jej sue spóźniał ok. 5 dni, a gdy było to juz 7 zrobiła test w dodatku ma problemy z tarczyca, nie myślała ze się uda, a tu 3 cykle starań i prosze aaa i w cyklu w którym zaszła współżyli tylko 2 razy: w pierwszym i ostatnim dniu płodnych. Nie ma regułyU mnie pierwsze objawy, tuz po zagniezdzeniu i jeszcze przed pozytywnym testem to wstawanie do toalety w nocy, uczucie rozciagania (wiezadla macicy) i delikatnie puscila mi sie krew z nosa. Nudnosci to miewalam tez przed @ wiec u mnie to nie jest pewny wyznacznik... aczkolwiek moga sie podobno bardzo szybko pojawic, jesli beta szybko rosnie. Na marginesie... Ja w 6 tc (6+0 dni) mialam bete 30 000 i nudności wieczorem mialam straszne, a 8 i 9 tc to byl dramat, nie ruszalam sie z kanapy.
Ja współżyłam 2 dni około przed owu i dzień po i właśnie czekam żeby testować [emoji123][emoji23]O matko bo co kobieta to inny objaw. Znajoma miała zatwardzenie, bol brzucha jak na okres, przy myciu zębów krew się pojawiała , dopiero później jak już wiedziała ze jest w ciąży to ja mdlilo ale nie wymiotowała. A okres zawsze jej sue spóźniał ok. 5 dni, a gdy było to juz 7 zrobiła test w dodatku ma problemy z tarczyca, nie myślała ze się uda, a tu 3 cykle starań i prosze aaa i w cyklu w którym zaszła współżyli tylko 2 razy: w pierwszym i ostatnim dniu płodnych. Nie ma reguły
U mnie nie będzie rozczarowania, po cichu liczę, że @ przyjdzie i chwilę poczekamy że staraniami. Ale z pozytywy byłabym bardzo zadowolona.Dlatego ja grzecznie czekam do @ by się nie nakręcać zbytnio i nie rozczarować
@Maliina czego się boisz ?