reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja miałam testować jutro, ale , że paczka z teścikami jest już dziś to zatestowałam jak tylko wróciłam do domku i.... UDAŁO SIĘ!!!!!!!!! Krecha trochę bledsza niż testowa, ale test z godz 17.00 i jest:D
Jestem taka przeszczęśliwa. Dziewczyny wam też sie uda:D Bardzo wam tego życzę:D
Gratulacje! [emoji8]

reklama
Ja miałam testować jutro, ale , że paczka z teścikami jest już dziś to zatestowałam jak tylko wróciłam do domku i.... UDAŁO SIĘ!!!!!!!!! Krecha trochę bledsza niż testowa, ale test z godz 17.00 i jest:D
Jestem taka przeszczęśliwa. Dziewczyny wam też sie uda:D Bardzo wam tego życzę:D

Gratulacje [emoji4]

Wielkie gratulacje:) Bedziesz mamusia lutowego dzidziusia!

Mnie wczoraj piersi bolaly a dzis juz nie wiec tez stwiedzilam ze niepotrzebnie się nakręcam . @ ma byc 2albo 3 czerwca chociaż pewnosci nie mam bo ostatnio cylk mi sie wydluza.... czekam na przesylke z testami jak przyjdą to pewnie zatestuje.Ja zauważyłam że odkad zaczęliśmy się starac to co cykl mam inne objawy pewno sami sobie je wmawiamy
Zależy jakie objawy. Wiesz ciężko sobie wmówić np ból brzucha albo jajnika [emoji23] Można wmówić sobie dzień po owulacji " Żyłki na piersiach " Albo " częste oddawanie moczu " zaraz po stosunku. Ale takie objawy które się czuje raczej ciężko wmówić. Ja jestem spokojna akurat i nie zwracam uwagi, ale ciężko jak coś boli i jak się czuje dziwnie, a wcześniej tak np nie było. Dużo kobiet próbuje się doszukać każdego możliwego objawu ciąży na siłę. Aj tam nie ma co się przejmować objawami. Trzeba czekać [emoji1] Mnie piersi zaczeły lekko boleć po owu, potem kilka dni spokoju i były normalne i wczoraj znowu obrzęk [emoji23] Ja akurat mówię, w życiu nigdy nic nie umiałam wyczuć, czy to miesiączki, owulacji czegokolwiek. Nigdy nic nie czułam. Dlatego u mnie od razu zdziwienie. Ale nie ma co się nakręcać, żeby potem nie płakać.

Gratulacje [emoji4]

Gratuluję <3

Ja jestem po ciąży biochemicznej więc strasznie się boję akurat. Trochę się boję, że teraz się udało, czuje się jak się czuje i że nagle wszystko to co czuje nagle ustąpi. Strasznie przykre ale cóż. Teraz jest 7dpo. Nawet nie wiem kiedy będę chciała zrobić test, obawiam się tego momentu. I chyba będę zwlekała.

reklama
Ja też jestem ciekawa! Bo już zapomniałam jak wyglądał. :D
Hehe to był pierwszy, ktory zrobiłam 9 dpo, suoer czuły [emoji14]
Nie wiem jak wtedy tą kreske wypatrzyłam :D
Screenshot_20180529-181924.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180529-181924.jpg
    Screenshot_20180529-181924.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 425
Do góry