reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam się w 22dc, 4 dni przed @ i 10 dpo.... Zrobiłam głupia ten test.... No i oczywiście biel wizira... Wiem, że może być za wcześnie, ale znając moje szczęście to i w tym cyklu nic z tego. Jutro się dowiem na 100% na becie.
Dziewczyny, czy to prawda, że Letrozolem, Clo itp. można się stymulować max 6 cykli? I czy powinno to być 6 cykli jeden po drugim czy można zrobić przerwę na 2 cykle i potem do tego wrócić? Czy to będzie za duże kombinowanie dla organizmu? Zapytam o to lekarza, ale wy pewnie wiecie;)

A kiedy współżyłas w których dniach ? Przed owu tylko, po już nie ? Pytam bo niby plemniki potrafią przetrwać kilka dni, a i po owu tez się zdarza zajsc... a u mnie jakos to nie skutkuje ;(

Owu teoretycznie miałam wczoraj [emoji846] testy owu plus obserwacja. W tym cyklu bez monitoringu. A działaliśmy w 7, 10, 11,12,13 i 14 dc. Wczoraj zostałam tak przeorana w pracy, ze nie miałam już ani siły ani ochoty na seksowanie. [emoji846] test owu pozytywny w 14dc, w 15 dc już blaszaka druga kreska wiec negatywny.

A dzisiaj rano byłam na badaniach... po południu wyniki

Witam się w 22dc, 4 dni przed @ i 10 dpo.... Zrobiłam głupia ten test.... No i oczywiście biel wizira... Wiem, że może być za wcześnie, ale znając moje szczęście to i w tym cyklu nic z tego. Jutro się dowiem na 100% na becie.
Dziewczyny, czy to prawda, że Letrozolem, Clo itp. można się stymulować max 6 cykli? I czy powinno to być 6 cykli jeden po drugim czy można zrobić przerwę na 2 cykle i potem do tego wrócić? Czy to będzie za duże kombinowanie dla organizmu? Zapytam o to lekarza, ale wy pewnie wiecie;)

Podnoszę Twój entuzjazm [emoji846][emoji1348][emoji1348] za wcześnie i tego się trzymamy [emoji4]

@monia_l u mnie to jest pierwszy cykl z luteiną ale ja biorę tylko jedną tabletkę raz dziennie przez 10 dni, za 4 dni koniec i nie wiem czy po ostatniej tabletce robić test czy dopiero jak @ się nie pojawi.... Gin nic nie powiedział tylko żeby odstawić Iza 2 dni powinna pojawić się @ chyba że się nie pojawi ...
ja biore 2x1 i tez nie wiem ile mam brac bo lekarz powiedzial że mam brac jak @ sie nie pojawi to zrobić test nic nie mówił że ile dni mam brać .....10 dni bedzie 27 dc wiec pewnie 28 dnia zrobię test i zobaczę co dalej

Ale by bylo super. Razem na lutowkach:)

Strasznie kochana Ci kibicuje i zycze by szybko zaczol sie kolejny cykl.

Lutówki! Kasia, ja dziś 4dc. Fajnie byłoby się spotkać na lutówkach, szykuję się na ten luty od kilku miesięcy, a teraz jak wreszcie przyszedł czas, to mąż mi się kontuzji nabawił... :( i chyba się nie wykuruje w tydzień...

Owu teoretycznie miałam wczoraj [emoji846] testy owu plus obserwacja. W tym cyklu bez monitoringu. A działaliśmy w 7, 10, 11,12,13 i 14 dc. Wczoraj zostałam tak przeorana w pracy, ze nie miałam już ani siły ani ochoty na seksowanie. [emoji846] test owu pozytywny w 14dc, w 15 dc już blaszaka druga kreska wiec negatywny.

Wow to niezle :tak: niestety u mnie tak się nie da:sad: zawsze coś wypadnie, jak już się uda to 2 max 3 dni serduszkowania :hmm::(

Daj Kochana znać co i jak :-) :)

reklama
Fleur pisałam już że 10 dni po mialam biel, a za 4 dni dwie kreseczki:) trzymam kciuki, jeszcze jest czas:)

Do góry