reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam się w 22dc, 4 dni przed @ i 10 dpo.... Zrobiłam głupia ten test.... No i oczywiście biel wizira... Wiem, że może być za wcześnie, ale znając moje szczęście to i w tym cyklu nic z tego. Jutro się dowiem na 100% na becie.
Dziewczyny, czy to prawda, że Letrozolem, Clo itp. można się stymulować max 6 cykli? I czy powinno to być 6 cykli jeden po drugim czy można zrobić przerwę na 2 cykle i potem do tego wrócić? Czy to będzie za duże kombinowanie dla organizmu? Zapytam o to lekarza, ale wy pewnie wiecie;)

A kiedy współżyłas w których dniach ? Przed owu tylko, po już nie ? Pytam bo niby plemniki potrafią przetrwać kilka dni, a i po owu tez się zdarza zajsc... a u mnie jakos to nie skutkuje ;(

Owu teoretycznie miałam wczoraj [emoji846] testy owu plus obserwacja. W tym cyklu bez monitoringu. A działaliśmy w 7, 10, 11,12,13 i 14 dc. Wczoraj zostałam tak przeorana w pracy, ze nie miałam już ani siły ani ochoty na seksowanie. [emoji846] test owu pozytywny w 14dc, w 15 dc już blaszaka druga kreska wiec negatywny.

A dzisiaj rano byłam na badaniach... po południu wyniki

Witam się w 22dc, 4 dni przed @ i 10 dpo.... Zrobiłam głupia ten test.... No i oczywiście biel wizira... Wiem, że może być za wcześnie, ale znając moje szczęście to i w tym cyklu nic z tego. Jutro się dowiem na 100% na becie.
Dziewczyny, czy to prawda, że Letrozolem, Clo itp. można się stymulować max 6 cykli? I czy powinno to być 6 cykli jeden po drugim czy można zrobić przerwę na 2 cykle i potem do tego wrócić? Czy to będzie za duże kombinowanie dla organizmu? Zapytam o to lekarza, ale wy pewnie wiecie;)

Podnoszę Twój entuzjazm [emoji846][emoji1348][emoji1348] za wcześnie i tego się trzymamy [emoji4]

@monia_l u mnie to jest pierwszy cykl z luteiną ale ja biorę tylko jedną tabletkę raz dziennie przez 10 dni, za 4 dni koniec i nie wiem czy po ostatniej tabletce robić test czy dopiero jak @ się nie pojawi.... Gin nic nie powiedział tylko żeby odstawić Iza 2 dni powinna pojawić się @ chyba że się nie pojawi ...
ja biore 2x1 i tez nie wiem ile mam brac bo lekarz powiedzial że mam brac jak @ sie nie pojawi to zrobić test nic nie mówił że ile dni mam brać .....10 dni bedzie 27 dc wiec pewnie 28 dnia zrobię test i zobaczę co dalej

Ale by bylo super. Razem na lutowkach:)

Strasznie kochana Ci kibicuje i zycze by szybko zaczol sie kolejny cykl.

Lutówki! Kasia, ja dziś 4dc. Fajnie byłoby się spotkać na lutówkach, szykuję się na ten luty od kilku miesięcy, a teraz jak wreszcie przyszedł czas, to mąż mi się kontuzji nabawił... :( i chyba się nie wykuruje w tydzień...

Owu teoretycznie miałam wczoraj [emoji846] testy owu plus obserwacja. W tym cyklu bez monitoringu. A działaliśmy w 7, 10, 11,12,13 i 14 dc. Wczoraj zostałam tak przeorana w pracy, ze nie miałam już ani siły ani ochoty na seksowanie. [emoji846] test owu pozytywny w 14dc, w 15 dc już blaszaka druga kreska wiec negatywny.

Wow to niezle :tak: niestety u mnie tak się nie da:sad: zawsze coś wypadnie, jak już się uda to 2 max 3 dni serduszkowania :hmm::(

Daj Kochana znać co i jak :-) :)

reklama
Fleur pisałam już że 10 dni po mialam biel, a za 4 dni dwie kreseczki:) trzymam kciuki, jeszcze jest czas:)

Do góry