reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie dzisiaj 15 dc. Wczoraj test owu pozytywny, dziś już negatywny jak nic. W nocy bolał brzuch i jajniki, dziś cały dzień też czuję, że coś się dzieje, więc na bank jestem w trakcie owu. Teraz pozostaje tylko czekanie i dwa tygodnie na to żeby nie ześwirować :p obiecałam sobie, że nic a nic nie będę sobie wkręcać, ale jak po raz 3 zobaczę II kreski na teście a potem negatywną betę to chyba szlak mnie trafi...
Jutro badania: TSH, FT3, Ft4 i prolatyna, a w piętek wizyta u endo. Kurcze zaczynam się stresować :/
A kiedy współżyłas w których dniach ? Przed owu tylko, po już nie ? Pytam bo niby plemniki potrafią przetrwać kilka dni, a i po owu tez się zdarza zajsc... a u mnie jakos to nie skutkuje ;(

Więc witam się w 1dc :D jutro gin, i zaczynam brać clo [emoji173][emoji173][emoji173] jeju jaka ja głupia jestem, cieszę się jakbym już dwie kreski zobaczyła [emoji23]

Dziewczyny, testujcie już może, bo czuję że będzie dużo dobrych wieści :D
No to super! Ja dzis 3dc. Cieszysz sie tak bo masz wspaniala bron w postaci clo i wierze ze pomoze Ci to ujrzec te upragnione 2 kreseczki:)

Ja właśnie zaczynam nowy cykl jestem 3 dc po miesiączce a 8 dc od pierwszego dnia miesiączki, także według kalendarzyka flo niby już płodne. Ale zakupiłam testy owu i dzisisj bede robić ;) Zobaczymy jak owu wyjdzie. Najgorsze, ze mojego Pana nie ma, będzie dopiero na weekend a to jeszcze 3 dni ;( ale weekend nasz ❤️ He he

Dziewczyny a jak mierzycie temperaturkę? Jestem w tym kompletnie zielona... jakim termometrem i dopochwowo czy jak? Nigdy tego nie robiłam i chyba muszę zacząć

Termometr najlepiej z 2 miejscami po przecinku, są specjalne do tego celu np microlife. W pochwie, ustach lub odbycie, byle nie pod pachą. Po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka, o tej samej porze +- 1h. Powodzenia:)

@monia_l u mnie to jest pierwszy cykl z luteiną ale ja biorę tylko jedną tabletkę raz dziennie przez 10 dni, za 4 dni koniec i nie wiem czy po ostatniej tabletce robić test czy dopiero jak @ się nie pojawi.... Gin nic nie powiedział tylko żeby odstawić Iza 2 dni powinna pojawić się @ chyba że się nie pojawi ...

reklama
Do góry