Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znac napewnoMi bobotest ten zolty (nie wiem jaka to czulosc) tez nie wyszedl, a inne juz mialy kreski [emoji14] az bylam zdziwiona, bo zawsze dziewczyny bobotest polecaly i to baardzo.Trzymam kciuki :* daj znac po wizycie Testuj!
Hej hej
Jaką aptekę internetową polecacie? Właśnie przeglądam gemini, chciałabym kupić testy owu i ciążowe, poprobowac
Cześć dziewczyny. Chciałam spytać was kiedy najszybciej można zrobić betę? Niecierpliwię się bardzo ale nie chciałabym też się pospieszyć i zawieść się.
To u mnie jest dopiero ok 10 dzień i się zastanawiałam. Myślę jeszcze nad tym ultraczułym testem Evidence... niby 3-4 dniowe ciąże wykrywa ale czy to nie ściema..Mi wyszła w 24 dc, ale mam regularne co 28-9 dni.
To u mnie jest dopiero ok 10 dzień i się zastanawiałam. Myślę jeszcze nad tym ultraczułym testem Evidence... niby 3-4 dniowe ciąże wykrywa ale czy to nie ściema..
To u mnie jest dopiero ok 10 dzień i się zastanawiałam. Myślę jeszcze nad tym ultraczułym testem Evidence... niby 3-4 dniowe ciąże wykrywa ale czy to nie ściema..
Ja to szczeze mam cicha nadzieje ze juz jest po owu wiec gin musi to sprawdzic. Dam znac po wizycieTrzymam kciuki za wizytę! Mam nadzieję, że ujrzysz piękny pęcherzyk i ze wszystko inne też będzie super