reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Miałam już umówione hsg na 10maja a mąż na badanie nasienia miał iść :)

Super [emoji846][emoji846][emoji846] gratuluje [emoji4][emoji4] rośnijcie zdrowo [emoji4]

jednak coś jest w tych naszych główkach [emoji846] szkoda, ze nie da nacisnąć jakiegos guzika, który wyłącza myślenie [emoji846][emoji846] byłoby prościej [emoji846]

U nad dzisiaj tez piękne słońce. Właśnie zbieramy się nad wodę.

Miłego dnia dziewczyny [emoji846][emoji41][emoji295]️

Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodna :) i w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Fantastycznie :) wielkie gratulacje :* styczeń to super miesiąc na urodziny :) W którym dniu cyklu wyszedł Ci pozytywny test ?

reklama
Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodna :) i w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Ja Ciebie pamiętam :) gratulacje i spokojnej ciąży życzę :)
Ja też w tym cyklu nastawiam że sie uda :)
Ja mojemu wciskam od wczoraj androvit plus :) i jak da rade to wcisnę jeszcze 1 tabletke salfazinu;)

Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! Chyba zastosuję tą technikę ;) nic nie kosztuje a może pomoże ;)

I to jest dobra i praktyczna rada;) Lubię to !!! :D
Fertil Man mój jadł jak mu przypomniałam oczywiście ;) tak trzy razy w tygodniu :p
Dzięki dziewczyny zaraz coś zamówię dla swojego męża, sam zdecydował że w tym miesiącu zaczynamy się zdrowo odżywiać zero alkoholu i mam mu kupić witaminy, więc teraz musi się nam udać :)

Do góry