Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry, uda się wkońcu, co ma się nie udaćjejku ale wam dziewczyny zazdroszczę ja dzisiaj 1dc, dostałam tej mendy 2 dni po odstawieniu duphastonu (chociaż to zadziałało), i będę go teraz brać od 16dc do 25dc, tak peewnie ze dwa cykle i jak nie będzie owu to dostane CLO. a chciałabym już te clo bo czuję że owu jak nie było tak nie będzie ehh. niecierpliwa jestem
Ciaza jak bykDziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]
A w którym dniu cyklu przeważnie masz owu? Bo ciasto jak i luteina chyba może zablokować owu. Czy bierzesz na wyregulowanie cyklu porostu?jejku ale wam dziewczyny zazdroszczę ja dzisiaj 1dc, dostałam tej mendy 2 dni po odstawieniu duphastonu (chociaż to zadziałało), i będę go teraz brać od 16dc do 25dc, tak peewnie ze dwa cykle i jak nie będzie owu to dostane CLO. a chciałabym już te clo bo czuję że owu jak nie było tak nie będzie ehh. niecierpliwa jestem
Miałam problem w ogóle z cyklem. Nie dostałam okresu 60 dni od odstawienia antykoncepcyjnych, zrobiłam badania hormonalne (niby w normie) i gin dał duphaston na wywołanie, tak że dwa cykle żeby w końcu coś zaskoczyło. Owulacji dopiero będę " szukac" w tym cyklu i zobaczymy co dalej.A w którym dniu cyklu przeważnie masz owu? Bo ciasto jak i luteina chyba może zablokować owu. Czy bierzesz na wyregulowanie cyklu porostu?
Gratulacje!!Dziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]