reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jakby patrzec na norme to dupa. Pisalam lekarce, napisala mi : Zobacz załącznik 846113 " To jeszcze wcześnie usg Ok 6 tygodnia ciąży można sobie oznaczać b hcg za tydzień. Na razie spokojnie."
Nie wiem co myśleć
Nie denerwuj się! Dużo lekarzy tak wczesną ciąże ignoruje. Zrób betę raz jeszcze i sprawdź przyrost. I za 2 tygodnie 2,5 tyg. do lekarza. Trzymam kciuki za piękny przyrost i czekamy na grudniowych mamach :)

reklama
Nie denerwuj się! Dużo lekarzy tak wczesną ciąże ignoruje. Zrób betę raz jeszcze i sprawdź przyrost. I za 2 tygodnie 2,5 tyg. do lekarza. Trzymam kciuki za piękny przyrost i czekamy na grudniowych mamach :)
[emoji7] dzieki za wsparcie. Jesli serio grudzien to moze trafie na moje urodziny i bedziemy swietowac podwojnie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Rany dziewczyny :) :) :) ile mega pozytywnych wiadomości :) :)REWELACJA :)
Gratuluję wszystkim i łapię od Was pozytywne fluidy :)
Ja dzisiaj dopiero 6dc...jeszcze tyyyyyyle czekania. Ostatnio sobie policzyłam, że jakbym miała 28 dniowe cykle a nie 32 kurcze to miałabym prawie 2 cykle szans więcej w roku, dokładnie 1,7 cyklu....cholera... :) :) :) no ale...tego nie zmienisz :)

Jakby patrzec na norme to dupa. Pisalam lekarce, napisala mi : Zobacz załącznik 846113 " To jeszcze wcześnie usg Ok 6 tygodnia ciąży można sobie oznaczać b hcg za tydzień. Na razie spokojnie."
Nie wiem co myśleć
Już kilka razy tu pisałam, że pierwszy mój wynik bety to 11,1 [emoji4] a teraz jestem w 14 tyg wiec będzie napewno dobrze i u Ciebie [emoji4]trzymam kciuki !

chyba za szybko te testy robimy :rolleyes2: ale co zrobić, kobieta niecierpliwa jest hehe, zrobie test z krwi w piątek, na jutro rano mam tescik domowy z czuloscia od 10 :cool2:

Ja bhcg zrobiłam w 26 dc i wyszło coś koło 17, testy jeszcze kilka dni mi nie wychodziły. I o dziwo jak już wyszedł to nie z porannego moczu ;p

reklama
Do góry