reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jakby patrzec na norme to dupa. Pisalam lekarce, napisala mi : Zobacz załącznik 846113 " To jeszcze wcześnie usg Ok 6 tygodnia ciąży można sobie oznaczać b hcg za tydzień. Na razie spokojnie."
Nie wiem co myśleć
Nie denerwuj się! Dużo lekarzy tak wczesną ciąże ignoruje. Zrób betę raz jeszcze i sprawdź przyrost. I za 2 tygodnie 2,5 tyg. do lekarza. Trzymam kciuki za piękny przyrost i czekamy na grudniowych mamach :)

reklama
Nie denerwuj się! Dużo lekarzy tak wczesną ciąże ignoruje. Zrób betę raz jeszcze i sprawdź przyrost. I za 2 tygodnie 2,5 tyg. do lekarza. Trzymam kciuki za piękny przyrost i czekamy na grudniowych mamach :)
[emoji7] dzieki za wsparcie. Jesli serio grudzien to moze trafie na moje urodziny i bedziemy swietowac podwojnie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Rany dziewczyny :) :) :) ile mega pozytywnych wiadomości :) :)REWELACJA :)
Gratuluję wszystkim i łapię od Was pozytywne fluidy :)
Ja dzisiaj dopiero 6dc...jeszcze tyyyyyyle czekania. Ostatnio sobie policzyłam, że jakbym miała 28 dniowe cykle a nie 32 kurcze to miałabym prawie 2 cykle szans więcej w roku, dokładnie 1,7 cyklu....cholera... :) :) :) no ale...tego nie zmienisz :)

Jakby patrzec na norme to dupa. Pisalam lekarce, napisala mi : Zobacz załącznik 846113 " To jeszcze wcześnie usg Ok 6 tygodnia ciąży można sobie oznaczać b hcg za tydzień. Na razie spokojnie."
Nie wiem co myśleć
Już kilka razy tu pisałam, że pierwszy mój wynik bety to 11,1 [emoji4] a teraz jestem w 14 tyg wiec będzie napewno dobrze i u Ciebie [emoji4]trzymam kciuki !

chyba za szybko te testy robimy :rolleyes2: ale co zrobić, kobieta niecierpliwa jest hehe, zrobie test z krwi w piątek, na jutro rano mam tescik domowy z czuloscia od 10 :cool2:

Ja bhcg zrobiłam w 26 dc i wyszło coś koło 17, testy jeszcze kilka dni mi nie wychodziły. I o dziwo jak już wyszedł to nie z porannego moczu ;p

reklama
Do góry