Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super :-) gratuluje!!!Czesc dziewczyny
Nie wiem jak przez aplikacje dodac zdjecie, wiec na razie musicir mi wierzyc na slowo
Po tym jak wczoraj puscila mi sie krew z nosa, w nocy poszlam jesc cukierki a sikac dwa razy...mimo ze nie pilam przed snem...
Dzis ujrzalam pielne dwie kreseczki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Daga, gratulacje! To sie widzimy na grudniowkach!Hej dziewczyny, nie było mnie chyba ponad miesiąc, ale potrzebowałam spokoju... Wyciszenia. I wiecie co? Pomogło po pół roku prób po stracie poprzedniej ciąży znowu zobaczyłam dwie kreski- w cyklu, w którym już traciłam nadzieje. Dajcie znac co u Was. Wesolych swiat :*
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspaniała wiadomość! [emoji813] Gratuluję kochana z całego serca! [emoji813]Hej dziewczyny, nie było mnie chyba ponad miesiąc, ale potrzebowałam spokoju... Wyciszenia. I wiecie co? Pomogło po pół roku prób po stracie poprzedniej ciąży znowu zobaczyłam dwie kreski- w cyklu, w którym już traciłam nadzieje. Dajcie znac co u Was. Wesolych swiat :*
Taaak? No to super :* narazie sie wstrzymuje z dolaczaniem do jakichkolwiek grup, mam nauczke po majowkach. Pierwsza dolaczylam i pierwsza odeszalm...Hej Daga, gratulacje! To sie widzimy na grudniowkach!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki Słońce :* a jak u Ciebie sie sprawy maja? Nie dam rady nadrobic tyle stron, a nie wchodzilam tu w ogole ponad miesiacWspaniała wiadomość! [emoji813] Gratuluję kochana z całego serca! [emoji813]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
A podobnie jak Ty wrzuciłam jeszcze bardziej na luz w tym cyklu, nie pisałam na forum za dużo. Praca mnie pochłonęła, przygotowania do ślubu no i mam nadzieję, że razem z Wami dołączę do grudniówek. Dzisiaj 22 dc, mega PMS, tylko tyle, że nic nie boli, jedynie przeziębiona jestem (znowu). [emoji23]Dzieki Słońce :* a jak u Ciebie sie sprawy maja? Nie dam rady nadrobic tyle stron, a nie wchodzilam tu w ogole ponad miesiac