Fleur chyba i ja przejdę się na monitoring kolo maja...
Mati jak często karmisz? Ja tylko w nocy, a i tak @ wariuje...
Jutro powinna przyjść, a tu zero objawów pms bylo 2 dni i teraz cisza. Pewnie znów się spóźni
Powiem Ci, że warto. Gdybym nie spróbowała to pewnie byśmy się starali, ale nic by z tego nie było, bo pecherzyki same mi nie pękają... A tak wiem, że jak dostanę zastrzyk na pekniecie, to jest opcja, że coś z tego bedzie
Ja stosowałam przez dwa cykle i nic...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
ja używałam, jakieś dwa cykle. Ale nie pomógł. Poza tym mnie jakoś uczulał...piekło,szczypalo,więc stwierdziłam,że nie ma sensu dalej
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli szału nie ma, ja generalnie nie przepadam za chemia, a tam ten paraben, ale pomyślałam, że gdyby miał pomoc to kilka razy warto spróbować
zastanowię się jak będę w jeszcze większej desperacji, narazie poprobujemy bez takich wspomagaczy
Cześć dziewczyny :-) jednak nie wytrzymałam i zrobiłam truci inny test z apteki i.... nic biało :-/ czekam teraz na @ piersi przestawiają powolutku bolec oby tylko teraz @ przyszła bez problemów i w kolejnym cyklu znowu starania ,tylko wcześniej chyba się wybiorę do polskiego gina tutaj porobić badania tarczyce i Topo bo jednak mam 3 koty co kompletnie wyleciało mi z głowy :-) dobiera jak testy były „ pozytywne „ to się przestraszyłam
Szkoda, że tym razem nic z tego, ale może się uda w następnym cyklu i będzie prezencik na święta
Powiedzcie mi jeszcze czy „ wciskacie „ waszym mężom jakieś witaminy na wzmocnienie plemników czy coś takiego ????
Ja mojemu zaproponowałam, ale powiedział, że narazie nie ma potrzeby, że dopiero jak nie będzie wychodzić... Zresztą mój to mówi, że wszelakie witaminy to chemia... Także weź tu gadaj z facetem
Zuza ja nie, ale zmieniam naszą dietę. Wciskam mu orzechy i przemycam warzywa
Też się staram, zwłaszcza że ja żyję głównie na owocach, warzywach, kaszach i trochę chudego mięsa i ryby i nie dlatego, że muszę... ją tak lubię
Mój mąż łyka olej z wiesiołka w tabletkach,olej z pestek dyni tez w tabletkach oraz kwas foliowy.To suplementy ktore poprawiaja plodnosc sa bogate w cynk i selen olraz w omega 3 i 6.wszystko aby w naszym zyciu pojawilo sie jeszcze jedno malenstwo.maż jeszcze pije ocet jablkowy aby odkwasić organizm .zreszta ja tez.to bogactwo witamin.
O z tym odkwaszaniem to dobry pomysł, a ten ocet to jakiś taki lepszy kupujesz??
Zuza ja zawsze jadłam lekko, ale mój to czekoladka to chrupki i ciągle tylko mięsko. Wiec mówię mu, że teraz koniec z tym i wczoraj zjadł zupę z soczewicy dzis mamy pierś z indyka z marchewka z groszkiem zamiast ziemniaków zrobię mu kuskus
Obiadki pychotka!!
Mój też niestety chipsowy , owoców nie lubi a z sorowek i sałatek to tylko grecka, albo a'la grecka więc też staram się wciskać w niego jak najczęściej to co jest w stanie przełknąć
Ja pije siemie lniane rano i uczę się pić 2 litry wody dziennie. Zaczęłam tez ćwiczyć
Siemię uwielbiam, choć ostatnio to zaniedbałam ... Trzeba do tego wrocic
z kolei do ćwiczeń, to zazdroszczę motywacji mi starcza zapału na tydzień...
A chciałabym, tak dla formy ćwiczyć. Po 30 zauważyłam, że jędrność już nie taka jak 10 lat wcześniej
Kati ja uwielbiam! ! Ja nie miele tylko wsypuje wieczorem "na oko" zalewam ciepłą wodą i rano pije na czczo razem z ziarenkami. Fakt organizm się oczyszcza. Myślę, że to zasługa siemienia i wody.
Ja mieska nie za bardzo lubię wiec dla mnie to nie problem gdy mam na obiad same warzywa. Za to moja córka i partner to tylko mięsko i mięsko.
Ja ważę 57 przy 165 tylko chce wyrzezbic ciało no i zająć czymś myśli
To jesteśmy podobnej wagi i wzrostu
i ja też uwielbiam warzywa a mięso to jem chyba tylko dlatego, że u mnie w rodzinie wszyscy są mięsni, więc do kogo na obiad nie pójdziemy to mięsko. Mo i dla mojego męża obiad bez mięsa to nie obiad...
My w tym cyklu będziemy stosować po raz pierwszy. Zobaczymy czy warto
Ja chyba się w tym jeszcze wstrzymam, jak w tym się nie uda to może od przyszłego spróbujemy
Dziewczyny ja już po wizycie u endokrynologa ,generalnie wyniki nie są zle, zwiększyła mi dawkę euthyroxu do 75 no i mamy zielone światło ze staraniami
Też chyba kupię jakiś suplemencik dla mezulka.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze, że jest ok. Chociaż tak jak na szybko spojrzałam na Twoje wyniki to wydawało mi się, że masz trochę zły stosunek procentowy Ft3 do Ft4, ale nie liczyłam dokładnie tylko tak na oko
ale lekarz wie lepiej, ja tylko wyedukowana na Google
hej, dawno nie pisałam, ale potrzebowałam małego resetu
ku pokrzepieniu serc, pochwalę się wczorajszą betą - 64
bardzo proszę o aktualizację tabelki, udało się za 8 cyklem
powodzenia dziewczyny!
GRATULACJE!! Niech teraz pięknie przyrasta!
I jak widać reset zadziałał