reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Wiktorka88 O najlepiej aby młody sam się odstawil... he he ale wiadomo to ja muszę odciąć dostęp do cycusia:laugh2: czekam aż lepiej zacznie spać w nocy to spróbuje odstawic. Póki co w pracy mogę korzystać z przerwy na karmienie A to duży plus:rolleyes:

@Ilma wiem że za wcześnie, sama to piszę innym hehe[emoji6] Ale już takie nerwy miałam że sobie myślę no 10 to minimum, może akurat;) Przy pierwszej ciąży się nie spodziewałam, to wytrzymałam 3 tygodnie zanim zrobiłam test, a teraz to czekanie dobija...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie na liscie juz nie ma.prosze o dopisanie
Irminka1231
IRMINA 37LAT
MALBORK
CYKL STARAŃ 3
DZIECI SYN I CÓRKA
NASTEPNY TERMIN @ 26 03 2018
Dziekuje

mnie tez nie ma w tabelce
Marzena 32 lata ustrzyki dolne
nastepna @ 02.04
cykl staran 10
dzieci 2 corki 1 aniolek

Ja też poproszę o dopisanie
Ania 28lat Chorzów
Nastepna@ ??
1 staranie po porodzie
Dwie córki 3aniolki

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom

Okej, to na nowo tam ogarnę.
Dane jakie podajemy to:
Imię, wiek, miasro
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hmmm nie wiem co myśleć, niby czuję że chyba się udało ale sutki już mnie tak nie swedza jak dwa dni temu, brzuch pobolewa co jakiś czas i piersi są jakieś takie dziwne niby nie bolą ale coś jest nie tak jak zawsze, czuję je i w ciągu dnia to odczucie się zmienia wielokrotnie.... chyba że to nowe odczucia przed @ które mogą się u mnie pojawić i wcale nie muszą wskazywać na ewentualną ciążę. ... ech.. jeszcze tydzień do testowania jeśli @ się nie pojawi. ...

Do góry