reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak, mój bierze profertil od pół roku jakoś :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

A widać zróżnice w badaniach? Bo moj mąż właśnie pierwszy miesiąc dopiero bierze te tabletki. Gin nam przepisała ale właśnie zastanawiam się czy rzeczywiście działają cuda bo cena ich jest dość spora :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A widać zróżnice w badaniach? Bo moj mąż właśnie pierwszy miesiąc dopiero bierze te tabletki. Gin nam przepisała ale właśnie zastanawiam się czy rzeczywiście działają cuda bo cena ich jest dość spora :/

Morfologia skoczyła o 1% po 3miesiacach, teraz nie badalismy, ale wychodzimy z założenia,że nie zaszkodzi,a może pomoc. Fakt,że cena jest trochę zaporowa... Ale mam nadzieję,że kiedyś to wszystko się zwróci w miłości do małej istotki ;)

Mój mąż brał profertil bo sami tak zdecydowaliśmy po przeczytaniu opinii itd ale jak poszłam do gin to powiedział że androvit wystarczy a cena bez porównania [emoji4]. Udało się przy pierwszym cyklu ale raczej problem był po mojej stronie. Natomiast porównaj sobie skład zobaczysz że za dużej różnicy nie ma

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż brał profertil bo sami tak zdecydowaliśmy po przeczytaniu opinii itd ale jak poszłam do gin to powiedział że androvit wystarczy a cena bez porównania [emoji4]. Udało się przy pierwszym cyklu ale raczej problem był po mojej stronie. Natomiast porównaj sobie skład zobaczysz że za dużej różnicy nie ma

Dobrze, że piszesz o tym androvicie, bo też sie zastanawialiśmy nad dobrą suplementacją dla M, a cena tych innych środków jest rzeczywiście bardzo wysoka.

Dziewczyny ja już po wizycie u endokrynologa ,generalnie wyniki nie są zle, zwiększyła mi dawkę euthyroxu do 75 no i mamy zielone światło ze staraniami :)

Też chyba kupię jakiś suplemencik dla mezulka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze wiedzieć. Wspomnę mojemu M i wymienimy na androvit jak te nam się skończą.

hej, dawno nie pisałam, ale potrzebowałam małego resetu :)
ku pokrzepieniu serc, pochwalę się wczorajszą betą - 64 :)
bardzo proszę o aktualizację tabelki, udało się za 8 cyklem :)
powodzenia dziewczyny!
Gratulacje [emoji4] tabelka na pierwszej stronie jest do wlasnej edycji, więc mozesz zaktualizowac sama [emoji4]

reklama
Do góry