Pejti
Aktywna w BB
Jutro zrobie. Trzymajcie kciuki [emoji173]Ooo może być ciąża :-) zrób test !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zrobie. Trzymajcie kciuki [emoji173]Ooo może być ciąża :-) zrób test !
Mnie w tej ciąży testy owulacyjne przed @ wychodziły pozytywne. Trzymam kciuki [emoji5].Dzieki. Powinien juz wyjsc?? Nie jest za wczesnie?
Trzymamy mocno!!!!Jutro zrobie. Trzymajcie kciuki [emoji173]
W domu robimy. Przyjęcie na 25 osób. Takie 2w1 bo razem z naszym ślubem cywilnym. Tylko impreza jest tydzień po urodzinkach bo 2 kwietnia nie ma szans przez lany poniedziałek na cywilnyDziękuję za miłe słowa. Jeszcze miesiąc i impreza. Impreza w domu czy lokalu?
Moja 24.03 ma pierwsze ;-)
Wlasnie obmyślam menu.. i nie mam pomyslu xP
tak slyszalam o interpretacjach lekarzy w Polsce, kazdy radzi co innego. Napiszesz wiecej o tym monitoringu? gdzie go sie wykonuje i na czym polega?
Tu gdzie mieszkam natomiast, dopiero jak bede w 8-12 tygodniu lekarz RODZINNY (nie ginekolog) moze przyjac mnie na wizyte kontrolna. Pierwsze i z reguly ostatnie (jezeli ciaza prawidlowo przebiega) USG natomiast wykonuje sie miedzy 17-20 tyg. Cala ciaze prowadzi lekarz rodzinny lub polozna (lub na przemiennie).Takze jak mi sie uda, to czeka mnie cyrk na kolkach
Mam jeszcze pytanie do Ciebie, do Was. Jezeli jest zbyt intymne to nie odpowiadajcie, trudno
Jezeli macie dni plodne (czyli kilka dni z wysoka szansa na zajcie w ciaze) to kochacie cie codziennie w te dni, czy co dwa, trzy dni. Jakiej jakosci sa wtedy plemniki, jezeli co dziennie, czy ktos rozmawial z lekarzem na ten temat. I co z pozostalymi dniami, nie plodne, wtedy tez probujecie. Pytam bo boje sie, ze sie zafiksuje tylko na te dni plodne, a jak wiadomo stres w tej materii nie pomaga..
Pochwalisz sie? Moze mnie natchniesz:dW domu robimy. Przyjęcie na 25 osób. Takie 2w1 bo razem z naszym ślubem cywilnym. Tylko impreza jest tydzień po urodzinkach bo 2 kwietnia nie ma szans przez lany poniedziałek na cywilny
Pamiętam że Twoja tylko tydzień starsza my już mamy mniej więcej menu gotowe
Byłam wczoraj u gina...
Niby najlepszy w mieście, ale niestety wyszłam od niego bardzo przygnębiona.
Bete wczoraj miałam prawie 600 wiec spodziewałam się, ze na USG nic nie zobaczy ( poszłam tak szybko do
lekarza, żeby zlecił mi badania dla starających się. Że udało się zapłodnić to nie zmieniałam terminu tylko poszłam, żeby wykluczyć nowotwór i dowiedzieć się czy przyjmowane leki nie szkodzą). Tak tez się stało - nic nie widział.
Powiedziałam mu, że boli mnie brzuch. Codziennie. (Mamagimekolog pisała, że może to być rozciąganie macicy, natomiast w necie przeczytałam, że ciąża pozamaciczna).
Powiedział mi, że może to oznaczać ciążę pozamaciczna i tyle.
Mógł lepiej powiedzieć, że na tym etapie nic nie można wyrokować czy cis takiego. A ten od razu, że pozamaciczna [emoji33][emoji33]
Kazał wrócić za dwa tygodnie.
Zastanawia mnie tez jeden fakt. @ miałam 14 stycznia, apka dla ciężarnych „mówi” mi, że to 8 tydzień, natomiast lekarz, że 6.
Może są tu jakieś dziewczyny wiedzące jak faktycznie to liczyć ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Widzę że trafiłaś do takiego samego super lekarza co ja na początku tej ciąży. Mnie idiota straszył że z tej ciąży nic nie będzie. Chociaz beta pięknie mi przyrastala co potwierdził mi obecny gin. Nawet mi nie powiedział który to tydzien i terminu porodu. Tydzień później poszłam do innego lekarza który mi prowadzi tą ciążę i okazało się że wszystko jest okej. Było serce ciąża żywa A tam ten dupek twierdził że poronie. Na Twoim miejscu poszlabym do innego. Beta Ci przyrasta więc może po prostu to jeszcze za wcześnie. Mnie też brzuch bolał ale to macica się rozciągaByłam wczoraj u gina...
Niby najlepszy w mieście, ale niestety wyszłam od niego bardzo przygnębiona.
Bete wczoraj miałam prawie 600 wiec spodziewałam się, ze na USG nic nie zobaczy ( poszłam tak szybko do
lekarza, żeby zlecił mi badania dla starających się. Że udało się zapłodnić to nie zmieniałam terminu tylko poszłam, żeby wykluczyć nowotwór i dowiedzieć się czy przyjmowane leki nie szkodzą). Tak tez się stało - nic nie widział.
Powiedziałam mu, że boli mnie brzuch. Codziennie. (Mamagimekolog pisała, że może to być rozciąganie macicy, natomiast w necie przeczytałam, że ciąża pozamaciczna).
Powiedział mi, że może to oznaczać ciążę pozamaciczna i tyle.
Mógł lepiej powiedzieć, że na tym etapie nic nie można wyrokować czy cis takiego. A ten od razu, że pozamaciczna [emoji33][emoji33]
Kazał wrócić za dwa tygodnie.
Zastanawia mnie tez jeden fakt. @ miałam 14 stycznia, apka dla ciężarnych „mówi” mi, że to 8 tydzień, natomiast lekarz, że 6.
Może są tu jakieś dziewczyny wiedzące jak faktycznie to liczyć ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom