reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
dzisiaj u mnie decydujący dzień ale nie nastawiam się :) jakoś większe nadzieje mam na cykl po drożności jajowodów czyli kwiecień :) ale to nie znaczy ze lekkiego stresiku nie mam :)

reklama
cześć dziewczyny, u mnie 19dc, znowu od jakich kilku dni dziwnie ciągnie mnie podbrzusze, czasami zakuje, czy to może być jakiś objaw odstawienia tabletek czy to jakiś symptom czegoś?
hej u mnie dokładnie to samo tez 19dc i dziś czuje takie ciagniecie w podbrzuszu i klucie w jajniku a na lekach niejestem

No mne

No mnie właśnie też coś ciągnie! Nie byłam nigdy w ciąży, więc nie wiem, jak to jest i czy odczuwa się cokolwiek. Ale wiem, że nigdy czegoś tak dziwnego nie czułam. Najpierw to był ból podbrzusza jakieś 5-6 dni po owulacji. Potem lekkie kłucie jajnika. A teraz to "ciągnięcie", którego nie umiem do niczego przyrównać, bo to nie jest ból.... @joasiaaa może coś tam na nas czeka? :)
no to już jest nas 3 z podobnymi obiawami hmm ciekawe

To nie jest alternatywa dla in vitro. Naprotechnologia nie pomoże gdy np masz niedrozne jajowody czy za słabe plemniki.
Dla mnie Naprotechnologia to po prostu nazwa powszechnego kalendarzyka. Według mnie nie jest metodą leczenia nieplodnosci bo niby jak? Może być metodą wspierająca ale na pewno nie dominującą

Jestem podobnego zdania - naprotechnologia pomaga jedynie poznać swoje ciało, cykle i długości faz ale w leczeniu niepłodności nie wiem jak mogło by pomóc.

Witam wszystkie nowe staraczki, trzymam kciuki aby szybko się udało :)

U mnie dzisiaj 25dc , cycki nie bolą w ogóle więc obawiam się że ten cykl stracony, ostatnio w grudniu dwie kreski zobaczyłam już wlasnie w tym dniu cyklu ale teraz testu nie robię poczekam jeszcze trzy dni żeby znowu się nie nakręcić

A co do pytan rodziny to bardzo współczuję, my tego uniknęliśmy bo w pierwszą ciążę zaszłam od razu miesiąc po ślubie, ale teraz już zaczynają sie powoli komentarze że czas na rodzeństwo ale na szczęście widujemy się z dalszą rodzinka zadko a rodzice i moja siostra wiedzą że się staramy i nic nie mówią.

dodam, że od wczoraj z rana jest mi slabo, pożniej przechodzi, i od dwóch dni zmierzyłam sobie temperaturę (dopiero zaopatrzyłam się w termometr) i w godz. około 16:00 mam 37.1 hmm, być może zawsze tak mam, ale myslałam, że takie temperatury to tylko przy chorobie a czuję sie okej :) i zasypiam przed 21 jak dziecko

A miała któraś z Was jakieś plamienia implantacyjne ? U mnie przy obu ciążach było i jak wariatka codziennie od owulacji dokładnie oglądam wkładkę [emoji14]
Brzuch też mnie pobolewa ale dla mnie takim głównym objawem byl silny bol piersi którego teraz nie ma

reklama
W ogóle coś czuje że na dniach wysyp kreseczek będzie [emoji123]
oby dziewczyny! oby! :) trzymamy kciuki
A miała któraś z Was jakieś plamienia implantacyjne ? U mnie przy obu ciążach było i jak wariatka codziennie od owulacji dokładnie oglądam wkładkę [emoji14]
Brzuch też mnie pobolewa ale dla mnie takim głównym objawem byl silny bol piersi którego teraz nie ma
u mnie nic kompletnie, ani śladu...

Do góry